АБВ – Благоевград издига Ивайло Калфин за водач на листата в Пиринско – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Бившият евродепутат Ивайло Калфин е предложението на ПП АБВ – Благоевград за водач на кандидатдепутатската листа в Пиринско за предстоящите парламентарни избори.

Съгласно графика на националния предизборен център, за консултациите на 11-и август да предложи кандидатурата на Калфин за водач е упълномощен областният координатор на АБВ Владимир Димитров, който е член на Националния съвет на партията.

„Важността на региона, личността и качествата на Ивайло Калфин ни дават увереност, че резултатите на АБВ ще бъдат достойни и партията ще постигне добър резултат, който да ни осигури сериозни позиции в следващото Народно събрание независимо от това кой ще води листата на опонентите ни“, коментира Димитров. 

На работна среща в Благоевград общинското ръководство обсъди мерки за ускоряване на процеса по формиране на клубове и структури на партията в цялата област във връзка с изборите на 5-и октомври.

До дни общинските организации по места ще предложат свои представители в листата.

„Това ще бъдат нови лица с нови идеи и виждания за развитието на България“, поясни областният координатор Владимир Димитров.

Окончателният вариант на пиринската листа ще бъде утвърден на Национален съвет на 17 август.