Жените, които никога не се омъжват

18
Добави коментар
bansko24
bansko24

Ако все още не сте семейна и непрекъснато си биете главата в стената с въпроса „Защо не ми върви с мъжете? „, проверете дали не сте от някоя от следните групи жени.

Това са тези представителни на нежния пол, които поради различни причини от своя характер не успяват да си намерят партньор в живота.

Жената-егоист

Тази жена е красива, амбициозна, секси и много разглезена. Тя е горда с външните си данни и използва своя чар за постигане на целите си. В името на това, че те задължително трябва да бъдат реализирани, тези жени са готови на флиртове и не само флиртове. Е, кой мъж ще търпи до себе си флиртаджийка?

Жените с прекалено големи очаквания

Тази жена във връзката се ръководи от две неща: от своите очакванията и от техните негативни въплащения. Това означава, че те винаги си съставят прекалено големи изисквания към мъжете, които в повечето случаи не се материализират. Тези жени непрекъснато обвиняват мъжете във всички смъртни гряха на този свят. Тя е едно невинно агънце, а той най-злонамереният мъжец.

Жените с твърде капризен характер

Този тип жени променят мнението си на всеки 2 минути и не могат да взимат окончателни решения. Никога не знаеш какво ще измислят в следващата минута. Тези жени прекрасно разбират своя недостатък и в момента, в който разбират, че грешат, запозват да се извиняват, извиняват, извиняват, пак да се извиняват и после пак да се извиняват…Оф, това е досадно, нали? !

Жените-всезнайки

Това са жените, които са като подвижни енциклопедии. Те се опитват да налагат мнението си над мъжете, опитвайки се да докажат своето вечно права. Мъжете обаче побесняват, когато някой се опитва да им оказва диктатура.

Жени, ламтящи за богатство и пари

Този тип жени се стремят към луксозен живот, не не който са постигнали със свои собствени усилия, а по по-лесния начин – като се омъжат за 86-годишен милионер, например. Между другото богаташите не са тъпи и вече умеят в повечето случаи безпогрешно да различават тези жени. Естествено, че ще се опитват да стоят настрани от тях, за да не поделят след това богатството си.

Жените-кучки

Въпреки че има огромен брой наръчници за това как една жена да се превърне в „кучка“, мъжете избягват да се обвързват с брак с такива. Жените може да са хиени и акули в своята кариера, но в дома си не трябва да играят същата роля с мъжете си, а да са преди всички техни приятелки. Кучките несъмнено привличат вниманието на мъжете, но те бързо се отегчават от тях.

Феминистките

Това вече е диагноза. Мъжете няма как да се задържат при такива жени. Те знаят всичко, те могат всичко… И използват мъжете само като притурка към себе си.

Жените, които постоянно се оплакват

Това са жените, които или обувките им все ста стегнати, или шефът им непрекъснато ги засипва с работа, или някой все за нещо им пречи. Тези дами непрекъснато хленчат, но то този начин няма как да открият господин Перфектен. Мъжете не харесват оплакващи се жени.

Жената, която оказва тотален контрол

Тя контролира всичко: начина на обличане на мъже, деня му до последната секунда, мобилния му телефон, срещите му, приятелите му. Нормално е всеки мъж да избяга веднага от такава жена.

Ласкателките

Не е трудно да разпознаем тези жени. Те винаги казват това, което мъжът иска да чуе. А мъжете предпочитат искрените жени.