Моден дуел: Роузи Хънтингтън-Уайтли vs. Криси Тайгън » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Още преди време, когато за първи път видяхме Роузи Хънтингтън-Уайтли с гащеризона на Balmain на черни, жълти и бели райета и доста смело деколте, не бяхме сигурни, че ни харесва особено. Струваше ни се леко демоде, съвсем не на място и по никакъв начин отличаващ се сред тълпата. Днес, след като видяхме същия този гащеризон, само че на една друга дама – Криси Тайгън, започваме да се замисляме доста по-задълбочено.

Заслужава си да споменем, че удоволствието да облечеш точно този дизайн на Balmain е доста скъпо. Роузи избра модела от пролетно-лятната колекция на бранда за едно от партитата им по случай края на Седмицата на модата в Париж. От друга страна, Криси облече гащеризона само преди няколко дни по време на музикалните награди Billboard. За щастие двете дами се появиха с доста различни визии, заради което еднаквите им тоалети почти не ни направиха впечатление, а единствено ни дадоха тема за размисъл – Коя го носи по-добре? Ще се радваме да чуем и вашето мнение в коментарите.

Започваме с Роузи, която избра изцяло изчистена визия. Супермоделът бе прибрала косата си на пригладена опашка, а към гащеризона и дълбокото му деколте не бе добавила никакви допълнителни аксесоари. Уайтли дори не бе взела със себе си клъч или бижута. Е,да, когато имаш такова лице, всичко останало може да бъде напълно излишно. И въпреки това тази изцяло семпла визия не ни допада особено много, защото просто изглежда не съвсем завършена.

На другата противоположност, Криси Тайгън бе приела към визията си и доза блясък. Тя избра да облече гащеризона на Balmain с широк колан около кръста, който отлично да подчертава женствения й силует. За аксесоари бе взела със себе си малък черен клъч и деликатна гривна. Криси се появи с коси разпуснати на романтични букли, а лицето си бе подчертала със силен грим, което обаче е напълно разбираемо, като се вземе под внимание събитието, което посещава.

А на вас чия визия ви допада повече? Тази на Роузи Хънтингтън-Уайтли или на Криси Тайгън?