Everyday things of life: L’Oreal false lash wings Intenza # dm beauty academy Разкрий красотата си

1
Добави коментар

Здравейте малко се забавих,но причината е липсата на време и малък проблем с интернета.Стига оправдания и лирични отклонения по същество.Този пост е за последният продукт от кутията на dm,която беше част от кампанията beauty academy Разкрий красотата си.Съдържанието на моята кутия може видите в този линк.

Има и постове за всеки продукт от кутията,ето и линкове:

Спиралата е от серията False lash и по конкретно wings Intenza.Стандартна опаковка,но с красив дизайн.Определено няма евтин вид.Четката е много удобна.Ергономичната и форма без проблем обхваща миглите.Не съм забелязала да се рони или да дразни очите ми.Почистването е  малко по-трудно,но не е невъзможно,просто трябва добър продукт.Ето и самата четка-не сплъстява миглите и ги прави да изглеждат по-дълги.

За съжаление в този пост няма снимки преди и след спиралата,но обещавам да направя и да ви ги покажа.Спиралата не е от евтините,но определно си заслужава и определено има разлика преди и след употреба.

Продуктът ми е изпратен от dm,като част от кампанията dm beauty academy Разкрий красотата си,за да го изпробвам и да искажа своето мнение.