Хороскоп за родените на 26 май

1
Добави коментар

Рожден

 
1
2
3
4
5

(2 гласа, оценка 3 от 5)

Хороскоп за родените на 26 май3 от 51 от общо 2 гласували.

Родените на 26 май са упорити, амбициозни, природно интелигентни. Умеят да виждат същността на живота в дълбочина и рядко губят целите си от поглед. Обикновено може да им се има доверие, но самите те разчитат предимно на себе си и постигат успехи, благодарение на собствените си качества и амбиции, а не на „подаръци“ от Съдбата. Животът им в повечето случаи е градивен, социалното ниво над средното. Застрашени са обаче от предателства, в личен план се учат по трудния път на опита.

Известни личности родени на тази дата са: Лени Кравиц- американски рок музикант и продуцент, Бенджи Грегъри- американски актьор, Рамон Калдерон- президент на Реал Мадрид, Нешка Робева- българска гимнастичка и треньорка.

През новата им лична година /от РД 2014г./ ще са социално много активни, звездите ще ги даряват с енергия и ентусиазъм, които ще отварят нови възможности пред тях. Но те трябва да са свързани с някакви традиции от миналото, да надграждат вече постигнати резултати, „резките завои“- ще носят рискове.

Сърдечните връзки ще са носител на известно напрежение, но ще стимулират амбицията им, ще отнемат голяма част от енергията ми, но в градивен аспект.

По различни поводи ще се връщат към стари чувства, преживявания. Причина за това може да е ангажимент или обвързаност /емоционална/ към определени хора и/или обстоятелства от миналото, които се променят и изискват повече грижа.

<

>> >