АЛКОФИТАЛ 50МЛ. КАПКИ ПРОТИВ АЛКОХОЛИЗЪМ И АБСТИНЕНТНИ ПРОЯВИ

1
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

АЛКОФИТАЛ КАПКИ СА ИЗЦЯЛО БИЛКОВ ПРОДУКТ В ТЕЧНА ФОРМА ЗА ПО-БЪРЗО УСВОЯВАНЕ ОТ ОРГАНИЗМА.

Какво е Алкофитал?

 
Само Природата е в състояние да оправи онова, което човекът е разрушил

В България има предостатъчно лекарства и помощни средства, които могат да ви помогнат да се справите с негативните последици от заболяванията. Капките „Алкофитал“ са НАЙ-ДОБРОТО, което допринася за нормалната функция на имунната система.

    ВНИМАНИЕ: При употреба на алкохол капките Алкофитал предизвикват  гадене и е възможно като страничен ефект да се появи повръщане.

Ако ви е писнало от лекарства и добавки, които не са нищо повече от панацея, не правете компромиси със състоянието си, нито с това на вашите близки.
Кои са билките, от които е направен Алкофитал?

 Шизандра е като скъпоценен камък в китайската лечебна медицина и това е доказано още преди три хиляди години. Поради липсата на транспорт или достъп до традиционната китайска медицина, тази изключителна билка остава тайна за останалата част на света. Удивителните ползи от шизандра са много. Тази чудна билка помага на тялото да се справи с умората и подобрява работата на сърцето, като едновременно с това гарантира и едно доказано през вековете удължаване на живота.

Обърнете внимание как това е възможно с „Алкофитал“ и започнете да приемате тази добавка още сега.

 
Шизандра

Шизандра естествено повишава енергийните нива в организма заради адаптогенната си природа. Тази мощна билка подобрява клетъчната функция и естествен прираст енергия, която се изпраща по цялото тяло. Умствената концентрация и фокус се подобряват значително. Този адаптоген е в състояние да поддържа мозъка, да стимулира неговата работа и да подобри  концентрацията. Хората, които са приемали „Алкофитал“ споделят, че не само се чувстват по-добре, но и изглеждат значително по-свежи.

 

„Алкофитал“ се считат за най-добрият начин за използване на шизандра, тъй като вкусът на малките червени плодчета не е от най-приятните и не всеки може да го оцени. По този начин се получава и по-висока концентрация на шизандра, което спомага за още по-ефективното действие на билката.

 Другата ценна билка, която прави действието на капките толкова доказано добро, е зеленият овес.

Зеленият овес е естествено средство за облекчаване на напрежението, понижаване на стреса, както и насърчаване на здравето на нервната система. Тази билка е едногодишно растение и традиционно се използва в народната медицина, както и в съвременното билколечение. Тя има сравнително широк спектър от приложения. Зеленият овес е отлична възстановителена и питателна трева, която е била използвана в продължение на векове от лечителите в Древна Индия.

 
Зелен овес

Зеленият овес е и мощно средство, което помага за успокояване на мозъка и нервната система. Тази билка стимулира появата на един благоприятен за тялото седативен ефект, който понижава напрежението, намалява стреса и облекчава общата нервна възбудимост, като по този начин спомага за насърчаване и запазване на енергийните нива.Растението е ефективно също така и за поддържане на добрата циркулация на кръвта и нивата на холестерола в рамките на нормалното.Активните съставки в зеления овес включват сапонини, флавоноиди, минерали, алкалоиди, нестероидни съединения, витамини В1, В2, D, Е, каротин и пшеничен протеин.

Именно комбинацията от тези две билки прави възможни добрите и убедителни резултати, с които „Алкофитал“ могат да се похвалят.

Какво представляват Капките Алкофитал?

Капките Алкофитал  са етанолова настойка от свежите цветове на Зеления овес и плодовете на Шизандра. Настойката от свежите цветове на Зеления овес (Fl. Avenae) влияе благоприятно на централната нервна система. Тази билка традиционно се изпAlkofital_snолзва в билколечението. Капките Алкофитал допринасят за нормалната функция на имунната система . В това отношение Зеленият овес се явява и имуностимулатор на организма.

Билката Шизандра повишава енергиините нива в организма, поради своята адаптогенна природа. Шизандра допринася за умствената концентрация и фокусът поради естественият прираст на енергия.

    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: При употреба на този продукт и паралелно приемане на алкохол се наблюдава гадене и е възможно като страничен ефект да се появи повръщане.

За хора до 90 кг се приемат по 60 капки дневно и дозата стига за 10 дни, за хора над 90 кг, по 120 капки дневно и една опаковка стига за седмица.