Как да защитим нашия Samsung Galaxy А5 с калъф и протектор : Jabse.Ink : Напиши твоята историяКак да защитим нашия Samsung…

1
Добави коментар
magiva
magiva

Ако сложите различни модели телефони Samsung Galaxy eдин до друг на масата, много вероятно е да се объркате кой какъв модел е. Това, което отличава моделите Samsung Galaxy А5 и Samsung Galaxy А3 от другите е, че са направени изцяло от алуминий.

След като от компания пуснаха на пазара телефони с метална рамка, решиха да видят реакцията на пазара, ако предложат изцяло метален корпус. Разбира се, така корпуса на телефона е по-малко вероятно да се счупи, но не трябва да забравяме, че екрана е най податливата част, а и може би най скъпата.

За да защитим телефона от нежелани одрасквания или по-лошо – от някакви счупвания, най- добре е да се снабдим с подходящи аксесоари – калъф и протектор за дисплея. Разнообразието от калъфи ще ви предаде индивидуалност. Може да изберете между калъф тип заден капак или да вземете кожен калъф, тип тефтер.

За да изберете, доверете се на сериозен бранд в търговията с аксесоари за телефони – Telemobika. Пазаруването е много лесно – просто трябва да посетите страницата на съответния модел телефон: например, за да видите всички аксесоари за Samsung Galaxy А5, кликнете тук