Бизнес приложения за Андроид таблет

1
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

Бизнес приложения за Андроид таблет
23:26, 26 Май 2015 видяна 12 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Таблетът е доста удобен аксесоар при бизнес пътувания, планиране и срещи. По-лек е от лаптопа, а върши също толкова добра работа с подходящите приложения. Ето и няколко доста полезни, избрани между огромното количество приложения в Goоgle play.

Evernote

Лесно и удобно приложение, което позволява да си водите бележки – писмено или с глас, да си запазвате цели уеб страници или само маркиран текст, графики или снимки. Можете да ги сортирате в папки, да ги редактирате, да диктувате бележки, които Evernote да превръща в текст, да правите коментари и още много неща.

OfficeSuite

Позволява ви лесно да преглеждате, редактирате и създавате документи в Word, Excel и PowerPoint, да ги конвертирате от или в PDF файлове и да ги подписвате посредством Quick Sign, да правите презентации и т.н.

DejaOffice

Приложението е идеалната секретарка. Синхронизира всичко, което ви е необходимо в ежедневната работа – контакти, напомняния, календар, задачи, срещи, бележки, които сте си водили и т.н. Можете да настроите синхронизацията си в Google и да имате ред и организация на таблета и на компютъра си едновременно.

Money Manager Ex

Това е безплатна, с отворен код платформа, лесна за използване. Служи за организиране на личните ви финанси. Можете да проверите кредитните си карти, спестовните сметки или активите си. Необходимо е създаване на профил в програмата и малко настройки, за да я превърнете в удобен бизнес инструмент.

MDScan

Изключително полезно мобилно приложение, което ви позволява да сканирате всякакъв вид документи, да ги конвентирате в PDF формат и да ги споделите направо от вашия таблет или смартфон. MDScan е много интелигентен – той автоматично намира границите, ако се налага коригира изкривяването и дори изравнява яркостта. В резултат – получавате ясно четливи документи, при това много бързо. Със сигурност ще оцените удобството му.

Notepad

С това приложение ще се сдобите с удобен и лесен за използване бележник, директно на вашия Android таблет. Той ще ви бъде винаги под ръка, за да си запишете нещо, което не искате да забравите и ще можете да го споделите с приятелите си, ако се налага. Красивият дизайн и цветните маркери са само бонуси към приятното използване на приложението.

Пробвайте тези бизнес приложения, ще ги оцените по достойство.

Добави в Svejo

« Обратно към блога