Мъжки бански шорти – онлайн магазин

1
Добави коментар
martinivanov2
martinivanov2

Мъжки бански шорти

Плувни шорти за мъже

Новите модели мъжки бански шорти вече са в на пазара и могат да бъдат закупени онлайн в магазина за бански и бельо на www.queerwear.net

Тази година те ще бъдат отново актуални. Мъжете ги предпочитат защото са универсални, удобни и стават за всякакъв тъп мъже. Бански шорти носят, както по слабите с по-тънки крака, така и по-пълните мъже, който искат да прикрият някои неперфектности на своето тяло. Разбира се мъжки бански шорти стоят най-добре на атлетичните и мускулести мъже, но честно казано на тях всичко им стои добре, така че не ги слагаме в сметката.

В момента на пазара ще намерите както много къси бански шорти, така и по-дълги плувни шорти , като тези с които ходят сърфистите.  При нас в www.queerwear.net имаме наистина голямо разнообразие от модели, марки и цветове мъжки бански шорти, предназначени често както за море и басейн, така и за ежедневно носене, като панталонки.

Едни от най-популярните модели са бански шортите на испанската марка ADDICTED , който в повечето случаи са средно дълги, универсални, с високо качество и много подходящи цветове. Плувните шорти на марката са винаги много търсени и съчетават в себе си приятен и красив дизайн с удоволствието от това да носиш нещо марково и популярно.

Мъжки бански шорти предлагат и американците от Andrew Christian. Техните модели са или по-дълги тип сърф или много къси за по секси момчетата,  за които плажа или басейна не са само място за почивка, но и терен за свалки и нови запознанства. Шортите на марката наистина са много секси и в подходящи контрастиращи цветове, които се забелязват от далеч.

Последните години сред водещите производители на мъжки бански шорти се наредиха и нашите приятели от северна Гърция – Modus Vivendi . Бранда се разраства с всяка изминала година и заедно с това те се превърнаха в най-значимите производители на мъжки бански в югоизточната част на Европа. Техните модели мъжки бански са често нестандартни, мрежести, в ярки цветове или пък с падаща предна част, бански с цип от страни и пр. Modus Vivendi се превърна в синоним за качество и нестандартен дизайн. www.queerwear.net е официален дистрибутор на марката и в нашия магазин ще намерите цялата гама мъжки бански шорти на преференциални цени за България.

Разбира се в тази класация на производители трябва да споменем и нашите приятели от aussiebum, които ни се довериха да им бъдем партньори за България. Те са специализирани производители на мъжки бански и бельо. В Австралия сърфа и плажа са начин на живот и може би поради това от aussiebum  влагат много дизайнерски ресурс и усилия за да предложат на своите клиенти голямо разнообразие от бански, полубоксери, шорти бански и мрежести плувки.

В нашия онлайн магазин за бельо и бански ще намерите над 40 модела мъжки бански шорти от различни марки, цветове и дължина. Ние доставяме с куриера Еконт Експрес, като заплащането може да стане с наложен платеж при получаването на стоката. Доставката в повечето случаи се осъществява за един работен ден.

 

 

 

Post Categories: Мъжки банскиTags: бански онлайн, маркови бански, Мъжки бански шорти, плувни шорти