Красота и здраве с MIRACLE II – чудото на Нуга Бест

1
Добави коментар

Удобен без значение, къде се намирате.

Използвайте го навсякъде и по всяко време.

MIRACLE II може да се използва по всяко време на годината и на всяко място. Коланът съдържа в себе си две части:

колан, направен от турманиева керамика, която е разположена по вътрешната повърхностмиостимулатор, който съдържа електроди за провеждане на нискочестотни електрически импулси за нашето тяло.  Без кабел, с бързозареждаща се батерия и пулт за управление, много добра гъвкавост и лесно може да се използва за всяка част от Вашето тяло. Miracle II въздейства върху човешкото тяло с отрицателно заредени йони, дълговълнови инфрачервени лъчи и магнитно поле, благодарение на използваната турманиева керамика. Коланът Miracle II може да въздейства и с нискочестотни електрически импулси при провеждането им по повърхността на тялото ни.

Коланът може да се използва за различни части на тялото – за корема, за гърба, за долните и горните крайници. Miracle II може да се използва за решение на различни проблеми. Един от най-главните е затлъстяването, натрупването на излишна мазнина. Миостимулацията с Miracle II донякъде напомня укрепване на преса, дава пасивни съкращения за нашите мускули и затова води до намаляване на теглото. Коланът се използва при максимален режим на интензивност за очистване на червата като решава проблеми със запек. Miracle II може да се използва за отстраняване на оттоци, за укрепване на мускулите, за укрепване на коремната преса и много други. В нашето ежедневие този колан е незаменим за човекa, който иска да остане здрав.

Турманият е висококачествена сплав от турмалин, германий и елван. Съчетанието на тези минерали в един продукт оказват изключително позитивно въздействие върху човешкия организъм. Miracle II е компактен и мобилен, подходящ както за дома така и за работно място.

Лесен за употреба, на една ръка разстояние, за всеки член от семейството.