„Огнената абитуриентка“ – вдъхновена от Катнис? (видео)

7
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

Огнените рокли на Дженифър Лорънс от „Игрите на глада“ трудно могат да бъдат имитирани, но все пак такива ентусиастки се намират

В антиутопичния свят, обрисуван от Сюзан Колинс в „Игрите на глада“, окръзите се претрепват от работа и мизерстват, а в столицата водят луксозен живот и са обсебени от модата.

Екранизациите по „Игрите на глада“ ни помогнаха да визуализираме това бъдеще – включително екстравагантните тоалети на персонажите от Капитола. 

Фотогалерия: Бихте ли се облекли така?

Идол и на елита, и на плебса е Катнис Евърдийн – най-популярната героиня от киното и литературата, появила се след Хърмаяни Грейнджър („Хари Потър“) и Бела Суон („Здрач“).

Като участници в жестокото телевизионно риалити Игрите на глада тя (Дженифър Лорънс) и партньорът й Пийта Меларк (Джош Хътчърсън) имат личен стилист – Цина, в чиято роля влиза рокзвездата Лени Кравиц. 

В трите досегашни филма по трилогията романи („Игрите на глада“, „Възпламеняване“ и „Сойка присмехулка, част 1“) той облича двойката състезатели от Окръг 12 в костюми, които буквално пламтят – и спечелват на Катнис прозвището Огнено момиче.

Фотогалерия: 10 тоалета на Катнис от „Възпламеняване“ 

Нека да си припомним тези моменти, които вероятно са вдъхновили и абитуриентския тоалет на снимката горе.

Източник: Bulevard.bg