Невъзможни сме сами” на Жана Бергендорф е най-излъчваната българска песен в ефира

2
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

„Невъзможни сме сами“ на Жана Бергендорф е най-излъчваната българска песен в ефира

Три седмици след премиерата си, новият сингъл на Жана оглави официалната класация на българските песни

Няколко дни след като бе отличена в категория „БГ дебют“ на Годишните музикални награди на БГ Радио, Жана Бергендорф зае челна позиция и в официалната класация на най-излъчваните български парчета в ефира по данни на New Media Lab. Новият й сингъл „Невъзможни сме сами“ оглави чарта само три седмици след премиерата си и вече дава заявка да се превърне в един от безспорните хитове на лятото, повтаряйки успеха на „Самурай“ и „Играем с теб до края“, също продуцирани от Вирджиния Рекърдс.  

„Невъзможни сме сами“ е по музика и аранжимент на тандема Рей Хеджис и Найджъл Бътлър, който стои и зад дебютния сингъл на изпълнителката „Самурай“. Въздействащият текст на парчето е дело на Любо Киров, а впечатляващият видео клип е резултат от работата на креативния режисьор Георги Манов и екипа му от студио Clamer Design. 

След като приключи участието си в телевизионното шоу „Като две капки вода“, Жана влиза в студио, за да запише дует с Моисей, през лятото й предстоят две турнета, концерти из цяла България, снимки, пътувания и работа по няколко нови проекта.