Тибетски Капки на Живота 100 мл | Биохерба Р

1
Добави коментар
biomall
biomall

Тибетски Капки на Живота 100 мл | Биохерба Р

Осигуряват енергия
Подобряват сексуалността
Тибетски Капки на Живота 100мл на изгодна цена повишават настроението

Какво представляват Тибетски капки?

За направата на Тибетски капки на живота (R) се използват специални рецепти, които са описани в книгата „Императорската лечебница”, известна като „Книгата на жълтите императори”. Тези рецепти се предават от една в друга императорска династия. Учени и лекари, които се занимават с източна медицина са на мнение, че тибетските билкови формули са по-необходими сега, отколкото когато са били създадени, тъй като животът ни е изпълнен с напрежение и стрес Тибетките капки 100мл са много полезни, защото прочистват организма ни от токсините и вредните вещества. Тибетски капки на живота от Биохерба Р на изгодна цена са фитопрепарати, които подпомагат различни системи от човешкото тяло. Помагат още за възстановяване на енергията в организма.

Как действат Тибетските капки върху организма?

Тибетските капки на живота имат изключително благоприятно действие върху организма. Тибетски капки от Биохерба Р на добра цена имат имуностимулиращо и детоксикиращо действие. Могат да подобряват обмяната на веществата. Пречистват организма от излишните мазнини и правят кръвоносните съдове по-еластични. Използват се при шум в ушите, виене на свят и хипертония. Други положителни свойства на тибетските капки са, че при прием кожата става по-гладка и подобряват външния и вид. Тибетски Капки на Живота 100 мл елиминира мастните плаки, които са се натрупани по кръвоносните съдове. Регулират кръвното, има благотворно действие при грип, настинки и артрит. Също така подсилват имунната система, използват се при проблеми с храносмилането и вирусни заболявания.

Тибетски капки (R) могат да се прилагат от хора, страдащи от синдром на хронична преумора, много лесно се изморяват и по-трудно се възстановяват. Активните спортисти също могат да приемат Тибетските капки, тъй като могат да помогнат за поддържане на по-добра форма. Тибетските капки на живота от Биохерба Р на топ цена могат да подобрят зрението, състоянието на ставите, както и да повишат подвижността им и тяхната гъвкавост.

Начин на употреба: Перорално – Приема се 10-15 минути преди хранене в 50 мл студено мляко или вода по схема:

Първи ден: закуска – 1 капка; обед – 2 капки; вечеря – 3 капки,
Втори ден: закуска- 4 капки; обед – 5; вечеря – 6,
Трети ден: закуска – 7 капки; обед – 8; вечеря – 9,
Четвърти ден: закуска – 10 капки; обед – 11; вечеря – 12,
Пети ден: закуска – 13 капки; обед – 14; вечеря – 15,
Шести ден: закуска – 15 капки; обед – 14; вечеря – 13,
Седни ден: закуска – 12 капки; обед – 11; вечеря – 10,
Осми ден: закуска – 9; обед – 8; вечеря – 7,
Девети ден: закуска – 6; обед – 5; вечеря – 4,
Десети ден: закуска – 3; обед – 2; вечеря – 1,
Единадесети ден и до изпиване на количеството: закуска – 25; обед – 25; вечеря – 25 капки.

Състав: 1мл съдържа 1мл тинктура от чесън, лайка цвят, жълт кантарион стрък, безсмъртниче цвят, брезови пъпки, ягода горска лист 1:5, еквивалентен на 200mg билки. Без лекарско предписание.

Важно: Да не се консумира чесън по време на хранене. Да не се използва от лица под 18 г., бременни и кърмещи. Препоръчва се за един курс да се приемат 100 до 200 мл Тибетски капки 100 мл., които са достатъчни за около 20 дни. Курсът е от 20 до 40 дни. /до приключването на 100 или 200 мл тибетски капки /. Не е препоръчително да се приемат при изострен гастрит, свръхчуствителен стомах, активна язва в стомашно-чревния тракт, поради съдържание на спирт и чисън, които може да дразнят леко стомаха. Индивидуалната непоносимост към чесъна, също може да е препиятствие за приема им.

Срок на годност след първо отваряне на опаковката: 2 месеца.