Цялостно възприятие на живота с Гузал Тажибаева 15 – 19 юни Избрана

1
Добави коментар
norbekovbg
norbekovbg

Курс на д-р Гузал Тажибаева: „ЦЯЛОСТНО ВЪЗПРИЯТИЕ НА ЖИВОТА“

Основна задача на курса – разширяване на възприятието. Ще го постигнем чрез едновременна работа със сферите на живота: вашите отношения, семейство, възпитание на децата, самореализация и пари.

За да разширите възприятието на живота си и да успеете да задържите вниманието си върху няколко цели – да говорите и да слушате, да анализирате чувствата и действията, своите и на събеседника си, едновременно с това да следите цялата ситуация, да виждате началото и края, причините и възможните последствия за всички участници в това, което се случва тук и сега – за всичко това ви е необходимо високо ниво на вътрешна енергия и висока чувствителност.

Това се постига чрез едновременно усилване на четири нива:

Комплекс от дихателна и мускулна гимнастика за вашето тяло;
Усилване на разума чрез запознаване със суфисткия подход към живота, отстраняване на разрушителните и неефективни програми на поведение в зоната на разума, освобождаване от сковаността и страховете от неизвестността чрез знание;
Премахване на болката и захранване с положителни чувства на зоната на душата;
Тренировка на безпристрастния наблюдател в зоната на духа.

Ще разглеждаме темите за приятелството и предателството, за семейството и възпитаването на децата, за парите и благосъстоянието. Ще прилагаме духовни знания в отношенията ни с хората и в задачите, които стоят пред нас всеки ден.

Резултатът от курса е активизация на вашето духовно начало, засилване на връзката ви с върешния ви духовен наставник, овладяване способността да намирате отговори вътре в себе си и да използвате собствената си духовна сила в живота.

Курсът способства за развитие на интуицията и умението за формиране на събития в живота.

Продължителност на курса: 5 дни по 3 часа

Възможност за подкрепа от страна на д-р Гузал Тажибаева в продължение на 1 година – само за завършилите този курс, чрез редовни срещи в София или по скайп.

Място на провеждане: София, „Есенс център“ ул. ,,6-ти септември“ №37 Цена: 400 лв.

Запишете се за курса от тук