УИКЕНД В БАРСЕЛОНА С ГИД НА БЪЛГАРСКИ- 4 НОЩУВКИ – Уикенди – София Тур

1
Добави коментар

Tweet
 

УИКЕНД В БАРСЕЛОНА

5 дни / 4 нощувки

1 ден

Отпътуване от София следобед. Пристигане в Барселона вечерта. Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

2 ден

Закуска. Пешеходна туристическа обиколка на Барселона с МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД на български език – площад Каталуния, известната улица Рамбла, плаза Реал, Готическия квартал, паметника на Колумб и Готическата Катедрала. Разглеждане на „Саграда Фамилия” отвън (по желание се влиза след завършване на програмата). Свободно време. По желание вечеря с фламенко шоу с допълнително доплащане. Нощувка.

3 ден

Закуска. Организирано посещение на парка “Гуел”- това е едно жизнерадостно и веселяшко кътче, проектирано от архитекта, по поръчка на индустриалеца Гуел, който мечтаел да построи природосъобразно и приказно красиво място за живеене – двете къщи, които са излезли от приказките, построени сякаш от бисквитки и лакомства, голямия и многоцветен гущер – символ на града, обсипан с керамични парченца и др. Разглеждане на улицата на модернизма – Пасейдж де Грасия с двете къщи на Гауди – Каса Мила и Каса Батльо. Свободно време за обяд. По-късно – посещение на площад Испания и по желание посещение на “Пуебло Еспаньол“ или „испанското село”- етнографски комплекс с множество магазинчета и ресторанти, където можете да видите къщи и занаяти от различни области на Испания. Свободно време. Нощувка.

4 ден

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия до природния парк и манастира Монтсерат с влак и екскурзовод на български език (35 евро). Завръщане следобяд в Барселона. По желание вечеря с фламенко шоу с допълнително доплащане.

5 ден

Закуска. Свобождаване на хотела до обед (багажът може да бъде оставен в стаята за багаж в хотела). Свободен ден за почивка и разходка. Възможност за шопинг или посещение на музея на “Пикасо”, “Морския музей”, АКВАРИУМА в Барселона – един от най-големите аквариуми в Европа. Следобед трансфер хотел-летище. Отпътуване от Барселона. Пристигане в София късно вечерта.

цена на човек в двойна стая : 840лв
3ти възрастен : 790лв
дете до 12г настанено с 2 възрастни: 730лв
единична стая : 990лв

 

Цената включва:

4 нощувки със закуски в хотел 3* в центъра на Барселона
самолетен билет + летищни такси и ръчен багаж до 10кг. с рамери 42/32/25см
Туристическа програма с екскурзовод на български на 2ри и 3ти ден.
мед. Застраховка Армеец с покритие 5000 евро

Цената не включва:

голям салонен багаж (42/32/25 – 56/45/25см) – 40 евро в 2 посоки
чекиран багаж до 32кг. – 69Евров 2 посоки
трансфер летище – хотел – летище – 30Еur
входни такси за тур. Обекти
градска такса (заплаща се задължително на рецепция в хотела)
Екскурзия до Монсерат ( включен трансфер и тур. програма с местен екскурзовод) – 35 евро ( мин. брой участници 7)
доплащане за застраховка за туристи над 65 г. – 0.50 лв на ден , над 70 год.- 1,50 лв. на ден/ лица над 75г не се застраховат
Застраховка отказ от пътуване – 3,5 % от стойността на пътуването ( за информация попитайте в офисите ни)

Туроператорът има сключена застраховка „ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА” за 2015 г., съгласно ЗТ, с ЗД “Армеец” с номер N: 1492113150000462319 от 18.11.2014
ТУРОПЕРАТОРА ПРЕДЛАГА И ВИ СЪВЕТВА ДА НАПРАВИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАСТРАХОВКА „ОТКАЗ ОТ ПЪТУВАНЕ” – ЗА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ПОПИТАЙТЕ НА ТЕЛ. 0700 10 308
СРОК И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 50 % КАПАРО ДО 3 ДНИ СЛЕД ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА МЕСТАТА, ДОПЛАЩАНЕ 14 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ
При недостигнат в срок минимален брой туристи и по желание на вече резервиралите, пътуването се осъществява с доплащане в размер от 20лв до 60лв.
Паспортен и визов контрол: по програмата се пътува с валидна лична карта или задграничен паспорт.
ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА
Доплащане за застраховка за туристи над 65 г. – 0.50 лв на ден , над 70 год.- 1,50 лв. на ден. Лица над 75г.не се застраховат.