Безброй страхотни обувки на изкушаващи цени от Kalapod.bg! » shop Гид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес отново сме готови да ви представим поредния страхотен онлайн магазин, който приветстваме в нашето голямо eMODNO семейство. Заедно ще се опитаме да вдъхновяваме и да ви даваме идеи за стилни и модерни допълнения към гардероба на разумни цени! Това е Kalapod.bg! Харесваме сайта, защото покрива онази част от дамските модни интереси, която винаги ни е била най-много на сърце – обувките и чантите!

В удобно подреденото в категории и силно разнообразното съдържание на онлайн магазина ще откриете страхотни предложения, които безспорно ще задоволят разностранните интереси. В падащото меню на дамските обувки може да селектирате артикулите, избирайки от категории като ниски обувки, дамски мокасини, балеринки, сандали, стилето, спортни обувки, боти, ботуши, чехли, сникърс, кецове и т.н. Освен това можете да добавите и някой красив аксесоар като прегледате предложенията за чанти, колани, портмонета, часовници, бижута и т.н. В случай, че желаете да направите подарък на любимия мъж или пък да му препоръчате страхотна онлайн шопинг дестинация, Kalapod ще ви впечатли със своята разнообразни модели мъжки обувки и аксесоари, както и детски такива.

С най-висока цена на чифт обувки до 55 лева, просто няма как да нарушите бюджета си, но в случай, че искате да спестите, може да следите страхотните разпродажби в секция Супер намаления. Освен това удобната оптимизация на сайта ви дава възможност да регулирате стойността на показваните на страниците продукти, чрез ценовата опция, която ще намерите в лявото странично меню. Там можете да зададете търсене на обувки и според собствения си номер, както и според цвета и категорията им. Съвсем разумно, Kalapod ви предлага и Продукти за поддръжка на новите ви обувки, които може да поръчате заедно с покупката си.

Експресната доставка на артикули над 40лв е напълно безплатна до всяка точка на страната и се осъществява с куриерска фирма Еконт. Изкушаващо, нали? Днес подбрахме за вас своите най-любими предложения от онлайн магазина, но вие в никакъв случай не пропускайте да разгледате цялото му съдържание, за да откриете перфектния чифт за сезона!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева