Мис Пепеляшка Епизод 8

1
Добави коментар
stan4o12
stan4o12

Мис Пепеляшка

Чия корона тежи повече – на кралицата на красотата или на обикновеното момиче? Този въпрос ще зададе най-новото предаване в ефира на Нова „Мис Пепеляшка”. В него обикновено момиче ще напусне живота на село, за да попадне под светлините на прожекторите, а кралица на красотата ще се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице с една сурова и напълно непозната действителност.

На малкия екран ще оживее сюжетът за бедното момиче, получило шанса да промени съдбата си – една обикновена жена ще се раздели със селото, за да посрещне най-вълнуващата промяна. Тя ще се размени с истинска кралица на красотата и ще заживее в нейните обувки – ще се раздели със скромния си дом, за да прекрачи прага на луксозна къща, ще замени обикновени дрехи със скъпи тоалети, ще изпита удоволствията в живота на богатите, за които никога не се е осмелявала да мечтае. Неочакваната промяна обаче ще донесе със себе си и не малко предизвикателства. Главната героиня ще трябва да покаже, че може да се справи както с лъскавата страна на охолния живот, така и с другата страна на монетата – задълженията и отговорностите на една звезда.

„Мис Пепеляшка” ще провокира зрителите и с още една трансформация, а именно, как кралица на красотата ще свали бляскавите дрехи, за да се превърне в най-обикновено момиче. Ще оцелеят ли скъпите обувки по прашния селски път, как ще я посрещнат хората на село и какво се случва, когато короната на красотата се изцапа с кал?

Габриела Радославова

Първата участничка в „Мис Пепеляшка” по Нова

Габриела Радославова – жената с най-впечатляващи силиконови устни, е сред първите участнички в най-новия риалити експеримент „Мис Пепеляшка” по Нова. Миналата година тя оглави класация за най-големи силиконови устни, с което си спечели прякора „Мис Джуки”. Провокативната блондинка е известна и със сериозния си интерес към футбола и страстната подкрепа към любимия й отбор ЦСКА.

Изтощително, безкрайно и кошмарно е началото на нейното приключение в предаването. Тя ще замени безгрижния живот с предизвикателствата на селския труд, а едно обикновено момиче ще разбере, че славата също иска своите жертви.

Александра Милтенова

Мисис България 2013 в битка със селото в „Мис Пепеляшка”

Тя е най-красивата омъжена жена за 2013. В дома си има диаманти, а в гардероба – рокля, с която Моника Белучи е била на червения килим. В „Мис Пепеляшка” същата тази героиня ще замени бляскавия си живот с кал, оборска тор и непоносима смрад.

Във втория епизод на риалити експеримента Мисис България 2013 Александра Милтенова ще влезе в обувките на едно обикновено момиче от село. Носителката на короната е завършила туризъм и има собствен бизнес. Признава, че обича да опознава нови места и да е сред природата. Тридневният й престой сред природата на село обаче ще бъде много далеч от представата за еко туризъм.

Анита Мейзер

ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБОРИ ЗА ТИТЛАТА „МИС ОБРАЗЦОВА ДОМАКИНЯ”

Анита Мейзер разбуни духовете, след като миналата година представи страната ни на международния конкурс Мисис Свят в САЩ. Тя бързо провокира крайни мнения в социалните мрежи и се превърна в център на внимание. Сега за първи път след скандала българските зрители ще могат да я видят на живо, и то в неподозирана светлина. Веднага след като пристигне от Коста Рика, Анита Мейзер ще се отправи към село Боровци, където ще трябва да се пребори за титлата „Мис образцова домакиня”. Тя ще се изправи пред своя най-голям кошмар – козите, и ще има тежката задача да ги издои. Личен наставник, но и неин строг съдник ще бъде баба Гюца, която ще я напътства и искрено ще се забавлява с приключенията на Анита на село. Скандалната миска ще плеви, ще копае и не на последно място – ще грабне ловна пушка.

Мариана Маринова

НАД 200 ОВЦЕ ПОСРЕЩАТ МИСИС БЪЛГАРИЯ ГЛОУБ В СЕЛО ЛЮБЕНОВО

Носителката на титлата „Мисис България Глоуб” Мариана Маринова попада в царството на овцете в епизода на „Мис Пепеляшка” този четвъртък, 21 май, от 22.00 ч. по Нова.

Блондинката, която организира конкурса „Мис Силикон”, ще се отправи към село Любеново, където ще я посрещнат над 200 овце. Тя ще запретне ръкави за приготвянето на празнична гергьовска трапеза, което обаче няма да се окаже лесна работа. Миската ще трябва да усвои куп фермерски задачи, някои от които толкова екстремни, че със сигурност биха изплашили доста мъже. За три дни Мариана Маринова ще се превърне в истинска господарка на стадото и ще докаже, че овца миска не плаши.

„Мис Пепеляшка”: четвъртък от 22.00 ч. по Нова