Декинг подови настилки от Tsonev Flooring

2
Добави коментар
holz
holz

Декинг подови настилки от Tsonev Flooring

Декинг настилките днес стават все по- важен елемент от дизайна на пространството и прилежащите области – балкони, вътрешни дворове , веранди , зони около басейни и езера .
Топлина , мекота , тръпката от ходене по декинга  не може да се сравни с усещанията на камък или керамични плочки. В същото време , модерната технология дава възможност за направата на настилки не по-малко трайни от камъка или керамика.

Днес за избора на декинг клиента може да избира от много екзотични видове  дъски или декинг композитен – пластичен материал ( композитен под ), който съчетава визия, топлината и мекотата на естествената дървесина, както и силата и трайността на пластмасата.

Изборът на декинг от дърво или композитен WPC материал е безупречен за всякакъв вид настилки за открити пространства. Полагането на декинг е перфектен начин да се даде уникално измерение на външния вид на вашият дом, градина или на цялостното Ви открито пространство. Декинга от екзотична или термо дървесина е най-близо до естествената среда на природата за разлика от други видове настилки за открито.  

Декинг в днешно време се утвърди като напълно надеждна екстериорна подова настилка, която може да издържи на промените на външната среда в продължение на много години, като поддръжката им е минимална. С характерният си естествен цвят и рифелована текстура декинга от дърво придава невероятен комфорт и привлекателен вид. Красотата, надеждността и трайността са най-убедителни довода в полза на декинг настилките.