Малена – магазин за цели бански костюми Триумф Triumph 85B 80C 75D цял бански костюм L XL Happy Days цял бански

2
Добави коментар

Happy Days цял бански костюм, подходящ за дами от всякаква възраст, произведен от немска марка за дамски бански костюми Triumph/ Триумф. Чашката е леко подплатена вътрешно, което я прави подходяща за дами, носещи и твърди, и меки чашки. Презрамките са достатъчни широки, за да държат стабилно бюста, а плътната чисто черна задна част прави тялото и дупето да изглеждат по-слаби, като същевременно го обхваща изцяло. Банският е подходящ за дами, носещи размер 85B/ 80C/ 75D с долнище L/XL ( EU 40/ EU 42 ).

Състав: 80% полиамид, 20% еластан

Продуктът е предназначен само за ръчно пране ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.