Студентката обирджийка-дъщеря на МВР офицер и медсестра на Чирков

4
Добави коментар
mignews
mignews

Семейство Рангелови, които нападнаха и опитаха да ограбят с оръжие магазин в София, са от добри семейства и родителите им също нямат сериозни материални затруднения. Това разказват хора от село Медковец, откъдето са Боряна и Рангел, станали известни като Бони и Клайд от Студентски град.

„Не са закъсали и бедни, за да направят такъв аматьорски обир. Жалко е и съм изненадан от това, което видях на записа. Нямам обяснение как са се решили на такава стъпка”, каза пред „Преса” кметът на селото Венцислав Евгениев.

Според него, Рангел и Боряна Рангелови били трудолюбиви хора, тихи и добри. Преместили се в София, но напоследък често идвали да наглеждат имота си. Бащата на Рангел държал магазин за железария и затова местните се чудят как е посегнал на магазинерка. Майка му работела в общината по програми за временна заетост.

От добър род е и студентката по рентгенология Боряна. Нейният баща Сашо Крумов е завършил академията на МВР. Бил е офицер в системата. Майка й нора е медицинска сестра от екипа на проф. Чирков.

Местните хора смятат, че Рангеловиса попаднали в София на лоши хора или са прекалили с гелдането на екшъни.