Студиото на bTV се разпадна с трясък в ефир

2
Добави коментар
mignews
mignews

Декорите в студиото на предаването „Тази неделя” по bTV изпопадаха в един от най-неподходящите моменти. В него се бяха събрали знакови лица на телевизията, за да си говорят за нейния 15-и рожден ден.Пред погледа на шефа на новините Венелин Петков една от рамките на плазмения телевизор се стовари на земята. Чу се страхотен трясък. Водещата Жени Марчева се опита да замаже положението: „Всичко е наред. Живи сме. Случват се такива неща. Продължаваме нататък”.

С нов трясък бяха прекъснати думите на колежката й Канна Рачева, която започна да разказва за работата си като съдебен репортер. „Продължават да падат”, вметна тя.

Студиото беше пълно с водещи на новините и репортери, които са в телевизията от нейното създаване. Гафът стана точно в момента, когато те обясняваха за трудното си начало и тежките моменти в работата.

Жени Марчева, изглежда, сериозно се притесни. Накрая тя започна да притиска гостите си да приключват по-бързо, защото времето им свършвало. И ги прекъсна грубо: „Хайде стига толкова, че редакторът ще ми отреже главата”.