КЛЕНОВ БИО сироп 250мл. КАНАДСКИ

1
Добави коментар
svetlaberova
svetlaberova

Защо кленов сироп „Здравница“?

За да защити своите клиенти от некоректни търговци, предлагащи имитации на кленов сироп, „Ню Ес Нет“ ЕООД започна брандиране на своите продукти с регистрираната търговска марка „Здравница“. По този начин се гарантира 100%-товите качество и произход на оригиналния канадски кленов сироп.

БИО Оригиналният канадски кленов сироп – Здравница е БИО сертифициран продукт, като притежава сертификати издадени от Quality Assurance International Organic Certification (QAI), и CERES, Германия!

Технологията на получаване на кленовия сироп първо се използва от американски индианци. По-късно той е приет и от европейските заселници.

Оригиналният канадски кленов сироп съдържа минимум 66 % захари. Кленовият сироп и кленовото дърво са символи на Канада и няколко американски щата, по-специално Върмонт.

В Канада са приети три вида категоризиране на кленовия сироп: Клас # 1 (Extra light), известен също като “АА”, Light (светъл) – „A”, Среден – „В”, Amber (кехлибар) – „C” и Dark (тъмен) – “D”

САЩ изпозлва малко по-различни стандарти за класифициране. Кленовият сироп е разделен в две основни категории: клас А и клас Б.
Клас А е допълнително разпределен в три под-категории: Light Amber (известна още като Fancy), Medium Amber и Dark Amber.

Оригиналният канадски кленов сироп се състои главно от захароза и вода, органични киселини. Съдържа също и амино киселини, има голямо разнообразие на летливи органични съединения. Все още, обаче, не е известно точно кои съединения придават характерния вкус на кленовия сироп.

Оригиналният канадски кленов сироп е естествен хранителен продукт, обработен чрез загряване на концентрирана чиста кленова смола

В оригиналния канадски кленов сироп се съдържат: калий, калций, магнезий и манган.

Калият помага за поддържането на енергийността на клетките, както и осигурява постоянна защита на сърдечната дейност.
Клацият е особено важен за костите.

Оригиналния канадски кленов сироп съдържа: Ниацин; витамини: В5, В2, В6; фолиева киселина, биотин и витамин А.

Оригиналният канадски кленов сироп се използва за:

    Палачинки, вафли, френски тостове
    При консумация на сладоледи и кисело мляко
    Подслаждане на кафе или чай
    Заместител на захарта при печене
    Ароматизатор на торти и сладкиши
    Овкусяване на ястия и салати от: грейпфрут, зърнени култури, мюсли

Използването на оригиналния канадски кленов сироп не се ограничава само в тези ситуации. Изпозлзвайте въображението си и по този начин ще откриете, че той подобрава вкуса на множество храни.

В света кленовият сироп се използва в здравословното хранене за прочистване на организма и намаляване на теглото . Той участва като съставка на известната „диета с кленов сироп”.

Знаете ли, че…

    Оригиналният канадски кленов сироп има същото съдържание на калции като пълномасленото мляко.
    Оригиналният канадски кленов сироп може да бъде замръзяван.
    Само няколко места в света имат подходящ климат за добив на кленов сироп и кленови продукти: Южната част на Квебек и Онтрио – Канада, Нова Англия, Ню Йорк и Мичиган.

 

Какъв клас е оригиналният канадски кленов сироп?

В Канада категоризацията на този тип продукти се различава от тук познатата. В България е разпространена по-скоро немската категоризация – Клас А, В и С.

Оригиналният канадски кленов сироп е категоризиран като Клас – Light. Като качество се равнява на тук познатия Клас А.

Според канадското законодателство, производителите нямат прави да патентоват или брандират определен продукт като „Кленов сироп“, ако в него се съдържат различни примеси като захар или брашно. Това е още едно доказателство за качеството и автентичността на продукта.

Сертификати на оригиналния канадски кленов сироп
Оригиналният канадски кленов сироп – Здравница е 100% оригинален, БИО сертифициран продукт. Оригиналният канадски кленов сироп е тестван лабораторно и цялото съдържание е описано на лабораторния сертификат, който е публикуван на сайта.
Сертификатите, лабораторното съдържание и декларацията за съответствие са предоставени на всички търговски обекти, които предлагат Оригиналния канадски кленов сироп. Като потребител Вие имате право да изискате и да се запознаете на място с всички документи.

Прочистване на организма с кленов сироп
Прочистване на организма с кленов сироп

В днешно време нашият организъм е подложен на постоянни атаки от околната среда, различни пестициди, изкуствени подсладители и аромати, лошо качество на питейната вода, лошо качество на храната и много други.

Тези замърсители с течение на времето допринасят за „разбиването” на човешкия организъм.

С помоща на оригиналния канадски кленов сироп може да изчистите тялото си от токсини, да стабилизирате имунната си система и да повдигнете жизнения тонус.

С оригиналния канадски кленов сироп може да преборите алергиите, главоболието , хроничната умора, артрит и др.

За прочистване на организма са ви нужни:

    3 литра изворна вода
    1 чаша прясно изцеден лимонов сок
    1 чаена чаша оригинален канадски кленов сироп
    1 чаена лъжичка лют пипер

Изсипете съставките в купа или друг подходящ съд и разбъркайте добре. Пийте по 8-12 чаши от сместа на всеки ден.

Оригиналният канадски кленов сироп е една от малкото непреработени захари. Чрез него организма ви усвоява множество микроелементи. В оригиналния канадски кленов сироп има високо съдържание на цинк и манган, които са особно полезни за сърцето и благоприятстват доброто балансиране на нивата на холестерола.

Лютия пипер в напитката подобрява кръвообръщението. В него се съдържат и витамини В и С, които често са наричани „супер витамини”.

Приготвената напитка има диуретичен ефект, който ще усетите още на първия ден.