Проверка на бизнес партньори

1
Добави коментар
detektiv
detektiv

Детективска агенция ще ви помогне да вземете правилното решение за бизнес сътрудничество

 

За да се постигне успех в бизнеса в бизнеса трябва да бъде постоянно сътрудничеството с бизнес партньори. Как да получим гаранции за надежден бизнес партньор и да се предотвратят евентуални бизнес рискове? Един от начините да се придобие увереност в успеха на сътрудничеството е притежаването на достатъчно информация за партньора. За да се получи, често не е достатъчна конвенционалната комуникация с представители на други фирми, и след това, компетентно и разумно бизнесмена се обръща към детективска агенция.

 

Агенцията „частен детектив“ предоставя услуги за проверка на бизнес партньори, действащи в рамките на руското законодателство. В хода на събирането на информация за агенцията компанията ще ви осигури:

 

контакт и регистрационните данни за дружеството, както и информация за учредителите, собственици, съсобствениците и управлението

информация за сметките на компанията в банки, нейните клонове и представителства, включително и външноикономическата дейност

информация за историята на компанията, нейните балансови активи, както и препоръки и мнения на други рискови фирми-партньори

Тази, както и друга информация за партньора детективите събират въз основа на информация от указатели, регистри, бази данни на арбитражните съдилища и други източници, включително медиите.

 

Получената информация от детективите ще ви позволи да получите пълна картина на компанията

 

Ако е необходимо, детективската агенция в Москва, „частен детектив“ може да проведе задълбочено проучване на компанията, организиране и наблюдение с помощта на специално оборудване. По този начин, в зависимост от дълбочината на тестване компанията „Частен Детектив“ в Москва може да предостави на клиента всеки обем от информация – от кратка справка в официалния регистър,до максимална дълбочина с подробен доклад.

 

Всяко важно бизнес решение предшества анализа на потенциалните бизнес партньор. За да се избегне това да бъдат въвлечени в престъпни структури или да се избегне неплатежоспособност от фирмата партньор, е контролира дейността му. На „Частен детектив“ е добре позната тази работа, така че можете да получите цялата необходима информация, позволяваща да се разбере дали да се установи сътрудничество с фирма, която мислите, че е печеливша партньор.

 

Как се поръчват детективски услуги?

 

За да поръчате услугите на професионален детективска агенция, моля, обадете се на телефон 0895284189 или посетете сайта ни: http://detektiv007.info/ Агенцията има опитен персонал който ще отговори на вашите въпроси и отговаря на всички необходими свързани с работата по разследването.

Частен детектив „Агент 007″ ,  http://detektiv007.info/