Daylong / Дейлонг – високоефективни слънцезащитни продукти | Afya.bg

1
Добави коментар

Daylong е серия от високотехнологични слънцезащитни продкти, предназначени за различните типове кожа и климатични условия. Формулиранa и разработенa от Galderma, серията осигурява изключителна ежедневна защита от слънчевите лъчи.
Предоставя цялостна защита: фотостабилни ултравиолетови филтри (UV) и иновативни формули, осигуряващи високоефективна UVA, UVB и инфрачервена (IR) защита, плюс подхранващи съставки с дълготраен ефект върху кожата.
Разработен и произведен в Швейцария, с ненадминати научни и дерматологични постижения: изключителна защита с уникално лека, неароматизирана, бързо абсорбираща се и силно водоустойчива формула, която не оставя бели следи.
Продуктите Daylong са тествани, за да бъдат безопасни дори и за най-чувствителната кожа. Едно от предимствата на цялата гама е, че кожата не се усеща лепкава след нанасяне на съответната текстура и осигурява максимална защита за всеки тип кожа.
Продуктите се понасят много добре, подходящи са за детска кожа и са лесни за нанасяне.
DAYLONG е цялостна гама от високо иновативни слънцезащитни продукти, медицински доказана до нива, които надхвърлят съществуващите тестове. Daylong поставя нови стандарти в защитата на кожата, като доставя уникална комбинация от козметични и медицински предимства.