Конкурси всякакви: Спечелете 5 уникални барбекю комплекта, 140 одеала за пикник и 385 сгъваеми прибори от Leki

1
Добави коментар

Краен срок – 7 юли 2015

Участниците в играта имат възможност да спечелят:

350 бр. сгъваеми прибори.
140 бр. одеала за пикник
5 бр. комплект барбекю със сгъваема маса и столове

В Промоцията участват всички видове продукти на LEKI за скара от следните разфасовки:

Кюфтета LEKI за скара – Тарелка газова среда
Кебапчета LEKI за скара – Тарелка газова среда
Плескавици LEKI за скара – Тарелка газова среда
Македонска наденица – Вакумирана и насипна
Македонска наденица с праз – Вакумирана и насипна
Македонска наденица с червена капия – Вакумирана и насипна
Лионска наденица – Вакумирана и насипна
Балканска наденица – Вакумирана и насипна
Дебърцини – Вакумирана
Всеки участник трябва да закупи някой от продуктите на LEKI за скара, в съответствие с изискванията, да изпрати номер на касова бележка за участие на кратък номер 1030 или да го регистрира на указаното място в интернет страницата на промоцията, за да участва в
томболата за една от дневните награди (сгъваеми прибори или одеала за пикник) или една от седмичните награди (комплект за барбекю със сгаваема маса и столове).

За регистрация на Кода за участие в интернет страницата http://www.leki.bg, участникът трябва да попълни свой GSM номер, и-мейл адрес, своите имена и номер на касова бележка. След регистрацията на номера на касовата бележка се получава автоматичен отговор, дали същият е включен в томболата за дневна или седмична награда. Всички участници през SMS, независимо дали печелят награда или не, ще получат автоматичен отговор – ПОТВЪРЖДЕНИЕ чрез SMS до номера, от който е изпратен номера на касовата бележка. Участниците, регистрирали номера на касовата бележка за участие на http://www.leki.bg, ще получат и-мейл на адреса, от който са се регистрирали, с който ще бъдат уведомени дали печелят награда, веднага след тегленето на томболата.

В случай, че участникът печели е длъжен да запази касовата бележка с печелившия номер за участие и да я предаде на Организатора, при условията, предвидени в т.11.2. от настоящите Правила.

След регистрация на 1 брой касова бележка със стойност на продуктите минимум 2 /два/ лева с ДДС, участниците участват в дневното теглене на 11 /единадесет/ броя комплекта сгъваеми прибори или 4 /четири/ броя одеала за пикник. За да участва в томболата за голямата седмична награда, участникът трябва да регистрира още две касови бележки на обща стойност
4/четири/ лева.

След регистрация на 2 броя касови бележки с обща стойност на продуктите минимум 4 /четири/ лева с ДДС, участниците участват в дневното теглене на 11 /единадесет/ броя комплекта сгъваеми прибори или 4 /четири/ броя одеала за пикник. За да участва в томболата за голямата седмична награда, участникът трябва да регистрира още една касова бележка на обща стойност 2 /два/ лева.

След регистрирането на 3 броя касови бележки с обща стойност на продуктите минимум 6 /шест/ лева с ДДС, участниците участват в томбола за 11 /единадесет/
комплекта сгъваеми прибори или 4 /четири/ броя одеала за пикник и в седмичното теглене на голямата награда барбекю със сгъваема маса и столове.

Регистрираните бележки участват в играта до момента, в който спечелят награда след което софтуерът автоматично ги изважда от жребия.

Печелившите номера на регистрираните касови бележки се определят всеки ден от специално разработен за нуждите на промоцията софтуер, който на случаен принцип ще излъчва печеливши. Всеки ден, автоматично след изтегляне на печелившите за деня регистрирани касови бележки за участие, телефоните на спечелилите участници /със заличени последните три цифри/, ще бъдат публикувани на интернет страницата http://www.leki.bg.

В петдневен срок от получаване на SMS, съответно и-мейл, от Организатора за спечелване на награда, спечелилият участник следва да се обади на телефони 024191267 | 0898150567, (на цена в зависимост от тарифния план на абоната) при работно време от понеделник до петък и от 09.00 часа до 21.00 часа . Участникът следва да посочи пълното си име, телефонен номер и валиден домашен адрес или адрес по месторабота за получаване на наградата чрез куриер. Участникът може да посочи и трето лице- получател, надлежно оправомощено от него. Разходите по доставката на наградите са за сметка на Организатора.

Печелившите участници получават наградите си само след предаване на касовата бележка със съответно регистрираният номер от закупен LEKI грил продукт към куриера доставящ наградата.

Наградите ще бъдат изпратени на печелившите участници в срок от 20 работни дни след изпълнение на условията по т. 11.1 от настоящите Правила, освен, ако има забава по независещи от Организатора обстоятелства. Наградата се получава чрез услугата „Наложен платеж – изплати на получател”.