Botox Терапия за Коса – Rodeway BG – Качествена Козметика

1
Добави коментар
Rodeway
Rodeway

Какво е това?

Ефектът на Ботулиновият концентрат е активна молекула, която реорганизира нивото на кератиновата структурата на косъма. В комбинация с подсилваща база, това води до мулти протеинова формула (колаген и кератин), която заедно с хиалуроновата киселина и провитамин В5, подхранва и запълва косъма. Резултатите могат да бъдат забелязани след първото лечение и се подобряват с всяка следваща терапия.

За какво се използва?
Създаден специално за суха, увредена и стресивана коса (избелване, топлинна термична обработка, и т.н.). Това е регенеративната терапия с подмладяващ ефект за здрава коса с добавено дълбоко действие, като същевременно се намалява накъсването, така че косата възвръща естествената си яркост и блясък.

Как се прилага?

Необходимо е да се отвори кутикулата на косъма, като се измива двукратно с възстановяващ шампоан и се разпластява. Разбърква се в купа чрез добавяне на ботулинов концентрират и подсилващата база (хиалуронова киселина) в съотношение от 1 до 10 (виж снимка Етап 1). Използвайте четката за разпространение на сместа върху нишките на косата от корена до краищата, на разстояние един цм. от корена. Нежно масажирайте равномерно с ръце. Срешете косата след прилагане на сместа, покрийте главата с найлон и загрявайте в продължение на 20 минути. Изплакнете с топла вода, без да сваляте целия продукт. Отстранете излишната влага с кърпа и гребен със сешоар за коса, срешете с четка всяко направление на косата няколко пъти. Накрая използвайте преса за изправяне за по-дълготрайни ефекти. Препоръчително е да се повтори лечението на всеки 3-4 седмици (в зависимост от качеството на косата), така че да се постигне най-добрия ефект.