Кой смартфон бихте избрали Samsung Galaxy S6 Edge или iPhone 6?

1
Добави коментар
Fastshop
Fastshop

Често изпадаме под дилема какъв смартфон да изберем и често залагаме на последно нашумелите модели на пазара. iPhone на Apple държат доста голяма конкуренция и предимства на телефонния пазар, но не бива да забравяме и други марки като Samsung достойни за внимание. Тя също държи голям процент продажби на пазара и голям клиентски интерес.

 

Последният модел на Apple iPhone 6 е иновация в производството на смартфони. iPhone 6 е не само по-голям, а и по-добър в много отношения. Изящен и изключително тънък дизайн с гладка метална повърхност идеално преливаща в новия дисплей Retina HD. Големият Multi-Touch дисплей е с изключително наситени цветове и по-голям контраст лесно улавящ се във всякакъв зрителен ъгъл. 

Изграден е върху 64-битова архитектура и изключително дълъг живот на батерията, което е голямо удобство. iPhone 6 е с  iSight камера, която заснема с  1080p HD видео на 60 fps, каданс на 240 fps и time-lapse режим. 

Изключителната и изумителна функция на този модел на Apple е революционната Touch ID технология за пръстов отпечатък, което може да се използва за парола на смартфона.

 

Samsung Galaxy S6 Edge е с иновативен и практично красив дизайн. На него можете да определите специален цвят на петима души, с които контактувате най-често, а след това да добавите цветовете на извития ръб на телефона, за да се свържете със съответния човек бързо и лесно. Тези иновативни цветни уведомления Ви позволяват да видите кой Ви търси, дори когато телефонът е с лице надолу. Снабден с 5.1” (12.95 см) Quad HD (2560X1440) Super AMOLED екран, Samsung Galaxy S6 edge осигурява изключително визуално изживяване. Благодарение на адаптивния си дисплей той предоставя възможност за изключителна яркост, както навън, така  и в затворени пространства. Samsung Galaxy S6 edge е с чувствително по-бързо зареждане – до 1.5 пъти по-бърз от досегашните модели. Разполага и с възможности за безжично зареждане. 

 

Samsung Galaxy S6 edge и Apple iPhone 6 иновации и постижения поставили голям връх в производството на смартфони в света.