Доставка на цветя с БГФлорист – Поръчка и доставка на цветя за младоженци в София

1
Добави коментар
Tribal88

Поръчка и доставка на цветя за младоженци в София

Поръчка и доставка на цветя за младоженци – нежни бели букети, аранжирани от рози, лилиуми и нежни хризантеми. За да бъдете още по-оригинални, изберете букет от вкусни шоколадови бонбони с марката Ferrero Rocher.

Сватбеният букет – избор на формата му
Как да изберете формата на сватбения букет.

Всяка булка знае, че при многообразието от сватбени рокли днес, вида и формата на тоалета налагат стила и темата на сватбата. Това важи и за другите допълнения към него, например булчинския букет. Различните сватбени букети дават възможност на невестата да се изрази по подходящия начин.
Специалистите съветват да изберете първо тоалет, а след това и сватбен букет , но (! Бъдете внимателни, някои видове букети и сватбени рокли просто не се допълват един с друг).

Ето затова, първо трябва да решите как желаете да изглеждате в деня на сватбата: Класически?Строго? Нестандартно-шокиращо?Романтично?
Така че …

Видове сватбени букети:

Класически – кръгъл булчински букет. Кръглата форма на букета на булката е най-древната и традиционната. Този букет е универсален, съчетава се с почти всички рокли, булки, и концепции за сватби. Класическият булчински букет може да бъде оцветен в черно-бяло, еднороден, или от цветя, с различни размери и цветове.

Букет – свободна форма. Букетите с такава форма, обикновено са ръчно изработените. Букетите със свободна форма са перфектни за сватбите на открито.

Сърповиден букет. Тази форма на букета е от значение в случая, когато булката иска да „бъде оригинална“. Същността на формата на букета е, че средата на букета е широка и наситена, а краищата на букета –нежни и ефирни. Тук можете да експериментирате с дългите опашки на букета. В зависимост от използваните цветове и дължината на опашката, можете да създадете традиционна или по-съвременна композиция.

Театрален букет. Този букет се характеризира с дълги дръжки. Той е изцяло стилен, дизайнерски продукт. Често към този букет се добавят мъниста и различни спомагателни материали. Този вид букет е подходящ за по-зрелите булки. Препоръчва се за коктейлните сватби.

Каскаден букет. Такъв букет напомня за водопад. Цветята са аранжирани в предната част на куп и е най-подходящ за официални поводи. Този вид букет изисква много цветя и затова често е доста тежък.

Букет във формата на сърце. Тази форма на букета е наистина символична. В този случай, от значение е формата, цветовете и съдържанието им в букета не са толкова важни. Подходящ е за тематични сватби, той е за романтични млади булки и творчески личности.