Конкурси всякакви: Спечелете 3 дизайнерски рокли, 210 комплекта шоколади Своге и 9 ваучера по 50 лв.

1
Добави коментар

Краен срок – 24 юни 2015

Играта се провежда на сайта www.bulgarkatadnes.com. по следния механизъм:

Стъпка 1: Влезте на www.bulgarkatadnes.com. и се регистрирайте, попълвайки всички полета на екрана.

Стъпка 2: Всеки ден от периода на промоцията на сайта ще бъде задаван по един нов въпрос с два възможни отговора. Отбележете един от двата възможни отговора на въпроса на деня. Всеки нов въпрос е автоматично заложен в 00:00:00 часа за всеки ден в периода на активността. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ НЯМА ПРАВИЛЕН И ГРЕШЕН ОТГОВОР!

Стъпка 3: След отговор на въпроса за деня потребителят може (но не е задължен) да сподели
във Facebook своя отговор за деня.
Награди:

• ДНЕВНИ: Всеки потребител, който отговори на съответния въпрос в рамките на деня влиза в дневните томболи (на случаен принцип) за комплект, съдържащ 10 шоколада Своге (3xСвоге Екстра Какао 90г, 3xСвоге 65% Какао 80г, 2xСвоге Екстра Какао с Лешници 90г, 2хСвоге Екстра Какао с двоен крем с вкус на вишна 90г) и разделител за книга. Общият брой на дневните награди за целия период на промоцията е 210 комплекта (по 10 комплекта на ден).

• СЕДМИЧНИ: Всеки потребител, който отговори на всички въпроси в рамките на съответна седмица, в периода на активността (както е посочено по-долу), ще участва в томболата на случаен принцип за ваучер на за пазаруване в Grabo.bg на стойност 50 лв. Общият брой на седмичните награди за целия период на промоцията е 9 броя (по 3 на седмица)

• ГОЛЕМИ: Всеки потребител, който е отговорил на всички въпроси по време на активността ще участва в тегленето на големите награди – дизайнерска рокля, според предложените от Организатора модели. Oбщ брой големи награди – 3 бр. за целия период.

Ако даден потребител е пропуснал някой от дневните въпроси, при следващо влизане в активността, той ще може да отговори на всички пропуснати въпроси и ще стигне до активния за съответния ден въпрос и така ще има възможността да се включи в състезанието за седмична и голяма награда. В седмичните томболи участват само потребителите, които са дали пълен брой отговори за съответния период, по предварително изготвен график:

• период 1: 04.06.2015 – 10.06.2015 г. Теглене и обявяване на седмичните печеливши – 11.06.2015 г.;
• период 2: 11.06.2015 – 17.06.2015 г. Теглене и обявяване на седмичните печеливши – 18.06.2015 г.;
• период 3: 18.06.2015 – 24.06.2015 г. Теглене и обявяване на седмичните печеливши – 25.06.2015 г.
• Теглене и обявяване на големи награди – 26.06.2015 г.

Всеки потребител трябва предварително да се регистрира на www.bulgarkatadnes.com.

Всеки печеливш ще бъде информиран чрез имейл съобщение на дадения при регистрация имейл адрес, на който съответният печеливш трябва да отговори с адрес за доставка на наградата в рамките на 10 работни дни от получаване на имейл съобщението (така последните печеливши ще трябва да подадат данните си най-късно до 8.07.2015). След изтичане на този срок спечелилият участник губи правото да получи наградата си.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и SPAM (СПАМ) директория за получен от нас имейл! Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата и/или не е сторил това в 10-дневния срок за потвърждение.

Всички дневни награди ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

СЕДМИЧНИ: Всеки печеливш ще бъде информиран чрез имейл съобщение на дадения при регистрация имейл адрес, на който ще получи своя ваучер за Grabo.bg под формата на код заедно с инструкции какво да направи, за да активира и използва спечелената награда, както и интернет линк, водещ до страницата за регистрация на ваучера.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата!

ГОЛЕМИ: Всеки потребител, спечелил голямата награда, ще получи обаждане от Организатора за уточняване на неговия избор и получаването на наградата. Спечелилите голяма награда участници ще трябва да:
• Изберат една от предложените дизайнерски рокли, уточнявайки желания размер;
• Дадат съгласие, че получена награда не може да бъде върната.

Големите награди ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид за целия период на промоцията.