Избраха Адел и за новия „Джеймс Бонд“

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Очевидно продуцентите на сагата „Джеймс Бонд“ са големи фенове на Адел. Британската певица е била избрана за следващия филм за приключенията на агент „007“, твърди „Daily Star“.

Филмът се очаква да се появи в киносалоните през ноември. Три години след „Skyfall“ Адел има шанса отново да изпълнява музиката във филма. Така тя ще стане първата певица изпълнявала два пъти песен на Джеймс Бонд.

В дългия списък от изпълнители, нейни предшественици са Нанси Синатра, Тина Търнър, Мадона, Алиша Кей и др.

Според британския всекидневник в началото на годината Адел е била в Лос Анджелис, за да запише песен за филма. Източник на вестника твърди, че „Адел е една от звездите, които бяха помолени да запишат песен за „Spectre“, което означава, че изпълнителката на „Rumour Has It“ не е единствената певица предвидена за следващия филм.

Имената на Сам Смит, Лана Дел Рей и Лорд също така се завъртяха. „Сам Смит беше фаворит, но Адел получи зелена светлина“, твърди източникът. Според него натискът върху Адел е огромен след успеха й за „Skyfall“. За всеки друг това ще бъде подарък, но, ако някой може да успее, това е Адел, пише още в статията.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It