Стартираха записванията за кастинг в X Factor 4

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

След шеметния успех на своето трето издание, X Factor – единственото музикално шоу в България, което ражда звезди, се завръща в ефира на Нова.

Тази година музикално шоу № 1 в света ще поднесе награда, пред която нито един артист в страната не би останал безразличен – сума, с която да постави основите на самостоятелна кариера.

За първи път в историята на шоуто в България победителят в четвърти сезон ще получи наградата от 50 000 лева – един шанс и реална възможност за всеки артист да направи сериозна крачка в професионалното си развитие след финала на шоуто.

Победителят в новия сезон, ще получи не само предложение за договор със звукозаписна компания, но и алтернативата сам да продуцира свое парче или да инвестира в мечтания проект, който да го превърне в истинска музикална звезда.

Победители и финалисти в трите успешни сезона на най-вълнуващия музикален формат превзеха българската сцена. Талантите, които завоюваха сърцата на хиляди зрители, вече се изявяват като обещаващи артисти с вярна публика.

Победителят от трети сезон – Славин Славчев, реализира своя сингъл „Ела”, последван от парче на финалистките Невена и Михаела, и най-малката участничка в предаването Кристина Дончева – „Любов за пръв път”.

Преди броени дни БГ Радио награди откритието на втори сезон Жана Бергендорф с награда „БГ Дебют 2015”, а също така представи премиерно първата самостоятелна песен на Михаела Маринова – „Стъпка напред”.

Сред наложилите се в музикалния бизнес имена присъства и победителят от първи сезон – Рафи Бохосян, който доказа, че музиката може да бъде не само приятно занимание, но и професия за изгряващите изпълнители.

Някои от най-популярните изпълнители, сред които Ангел и Мойсей и Михаела Филева, също изгряха на сцената на X Factor и поставиха началото на успешни музикални кариери. Както Меломан.бг писа, бг рапърът Криско наскоро обяви и предстоящо лятно парче с Гери-Никол от взривяващото момичешко трио Sweet 16.

Със свой проект се похвалиха близначките Алекс и Влади, които записаха парче с Вензи, последвани от повелителят на женските сърца във втори сезон – Наско, който създаде песен със самата Мария Илиева. Възможност за звезден дует получи и Сабатин, който пя с титана на българския рок – Данчо Караджов.

Записването за кастингите за новия сезон започна днес. Най-нетърпеливите музикални таланти могат да се наредят първи в списъците за участие, като се запишат още сега тук: http://xfactor.novatv.bg/casting.

Коментари

коментар(а)