Първи постери и трейлър на „Еверест“ с Джейк Джиленхол, Джейсън Кларк и Джош Бролин

1
Добави коментар

Дългоочакваният трейлър на приключенската драма „Еверест“ („Everest“) вече е факт. Снощи той дебютира в каналите за видеосподеляне и бързо се превърна в един от най-гледаните клипове за деня.

И има за какво ! Клипът е страхотен, изпълнен със спиращи дъха екшън сцени и прекрасни панорамни гледки на най-високата планина в света. Надяваме се, че режисьорът на филма Балтазар Кормакур („Контрабанда“, „Два патлака“) ще избяга от клишета, често срещани в подобен род филми и ще се съсредоточи главно върху реалното представяне на една от най-големите трагедии случили се в световния алпинизъм.

Заедно с първия трейлър в мрежата се появиха и първи постери на филма. В интерес на истината първия дебютира преди няколко дни в опит да ни подгрее допълнително за новината днес, но втория се появи успоредно с видеото. Лично на нас и двата ни харесват.

Вдъхновен от невероятните събития около един несигурен опит за изкачване на върха на най-високата планина в света, филмът „Еверест“ проследява величавия поход на две различни експедиции, поставени на прага на възможностите им от една от най-свирепите снежни бури, в историята на човечеството.

Катерачите не само ще изпитат тялото и духа си в най-суровите условия на планетата, но и ще се сблъскат с почти непреодолими препятствия. Това, което е било просто вечна мания, се превръща в спираща дъха битка за оцеляване.

В главните роли ще видим: Джейк Джиленхол, Мартин Хендерсън, Кийра Найтли, Майкъл Кели, Джон Хоукс, Ванеса Кирби, Джейсън Кларк, Джош Бролин, Том Гудман-Хил и др.

Режисьор е Балтазар Кормакур, по сценария са работили Саймън Буфой, Уилям Никълсън, Лем Добс и Джъстин Исбел.

Световната премиера на „Еверест“ ще бъде на 18 септември, 2015 година.

Сходни публикации

Тагове: Балтазар Кормакур, Джейк Джиленхол, Джейсън Кларк, Джош Бролин, Кийра Найтли, постер, трейлър