Здраво чукане в колата

2
Добави коментар

Извадих го! Всичко беше изтекло вътре! Чувствах се размазан от кеф и дълго чукане. Не бях виждал главичката си такава голяма и зачервена. И не бях влизал толкова дълбоко и плътно от години. Беше супер тясна и мокра…През цялото време не откъсна очи от моите. Не знам как не мигна тази жена. Само с всяко вкарване зениците и се разширяваха и ъгъчетата на устните се кривваха леко. Явно малко я болеше. Стенеше. Тихичко, дълбоко, сладко. Ах, колко беше красива само, как добре го поемаше, как с всяко мушкане издърпваше семето ми към своята вагина. От време на време усещахме сянка да се плъзга по стъклото на колата. За миг стаявахме дъх и после продължавахме да си даваме любов. Беше слънчево когато почнахме, вече се смрачи. Колите покрай нас ставаха все по-малко, паркинга на площад Батенберг се изпразни като мен.
Започна като обикновен чат. На четвъртото изречение вече си имахме телефоните. След 10 минути си говорихме по тях и се смеехме. На другия ден стояхме един пред друг и аз я попитах в коя кола иска да си поговорим, преди да решим къде да отидем да хапнем нещичко. Каза ми, че в нейната ще и е по-комфортно.

Изненадаме с избора си на хубав модел Мерцедес, не го очаквах. Вътре ухаеше на шоколад и тихо свиреше рок. Седнахме на седалките и залафихме за нещо непринудено. Не след дълго езиците ни вече танцуваха танго и не искаха да спрат да го правят. Не знам как се навихме да спрем да се целуваме, за да се преместим на задната седалка. Погледнах я и разбрах, че ни й пука за хората, нито за мъжа й, който звъня два пъти. Награбихме си, подгънах роклята и ми стана страшно драго, като видях, че е без гащички и как една дълга слюнка сок се стича по крака й. Веднага два от пръстите ми си намериха занимание да влизат и излизат от меката розова плът, а палеца ми дразнеше страхотното твърдо клиторче. Тя се остави на ласките ми, само ръката и успя да напипа станалия на камък член и да го извади от ципа. Стисна здраво и бавно го заклати. Очите ми щяха да изскочат от силната ерекция. Хванах я с лекота за дългото вратле и я насочих надолу, към лудо надървения кур. Той изчезна в устата й. И остана вътре в нея??!!! А там езика и правеше чудеса. Стори ми се, че усещам сливиците, гърлото и искаше да махне това нещо дето се беше завряло в него и на нея й се догади. Извади го и се изплю сочно отгоре му. Започна да го лъска и слюнка полетя встрани, като от муцуната на Кане Корсо. И двамата не издържахме.

Извадих презерватив, а тя ми удари здрав шамар. Доста ме заболя. След това тя притисна главата ми към своята гръд и намести устните ми върху малките си черни зърна. Казах и че ще си го вкарам в нея и го направих без колебание. Езика ми се въртеше около цицките, а кура ми разтваряше страхотна и мека вагина. Вътре-вънка…беше невероятно вълшебно, толкова гъделичкво-секси-топла тръпка имах. ЧУках я само с главичката, едвам го вкарвах, държах го на входа, после дълбоко и здраво, по различни начина, спуснах се и засмучках перлата, въртях език, пъхнах го във мидата й. Тя ми свърши на устните.

После ме целува дълго. Докато го правеше дългите и пръсти не спираха да се спускат по ствола на пениса ми. Малко сперма хвръкна, но тя опитно я облиза и задържа, за да не ме източи на чикия. Каза: “ Искам в мен, всичко в мен, пила съм хапче!“ Не спорих повече. Плеснах я по перлата с цялата му тежест и тя примря от очакване. Единия и крак беше на седалката на водача, другия на задните седалки. Пред мен се беше отворила една омагьосана розова, мокра, жадна путка, която пое члена ми и го изпразни адски красиво. Беше много ожадняла, с всяко вкарване мляскаше сладострастно, и топките ми пляскаха по нея. Започнах да я пълня със семето си. стори ми се, че минути изтичах в нея. Не знам къде бях…Виждах я…целувах я…тя ми говореше и се смееше…Облиза ми зърната и се гушна в мен. Путенцето и се допираше до корема ми и по него имаше вече малка локвичка сперма. Тя я събра с длан и я облиза. Като я погледнах за последно между краката, сливката й все едно ми намигна и се усмихна.После се целувахме. Облякох се и след няколко дена се чукахме на Банкя.