Малена – магазин за сутиен без банели сутиени големи размери 95E 100D Триумф Triumph сутиен голям номер Soft Minimizer N сутиен

1
Добави коментар

Soft Minimizer N сутиен мека чашка без банели, подходящ за дами от всяка възраст, произведен от немска марка за дамско бельо Triumph/ Триумф. Продуктът представлява сутиен тип минимайзер, който оптически намалява размера на бюста с -1 номер и е изключително подходящ за дами, които търсят повече удобство, сутиенът обхваща цялостно бюста, има широки презрамки, даващи максимална стабилност и не е подходящ за дълбоки деколтета. Материята на сутиена е много мека, презрамките са допълнително подплатени от вътрешната си част, както и вътрешността на самия сутиен, което го прави подходящ за дами с чувствителна/ склонна към алергии кожа. Сутиенът е подходящ за носене под тесни/ летни дрехи, тъй като има цялостна чашка и повърхностни шевове. 

Състав: 50% полиамид, 30% полиестер, 20% еластан

Продуктът е подходящ за ръчно или машинно пране на 60 градуса ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране и пране при максимум 300 – 400 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се центрофигура; не бива да се глади; не бива да се чисти на химическо чистене. 

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ.