Зодиите, по които мъжете си губят ума

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

3 от 12-те зодии притежават качествата, в които мъжете се влюбват най-много. За едно това е добре, но за други не. Е вижте кои са онези, които с лекота печелят мъжките сърца.

Много често нежният пол се питат какъв тип жени са най-харесвани от мъжете. Отговор на този въпрос няма,защото всеки мъж харесва различни жени. Но все пак има някои основни черти и предпочитания, по които мъжете си падат.

3 от 12-те зодии притежават качествата, в които мъжете се влюбват веднага. За едни това е добре, но за други не. Е вижте кои са онези, които с лекота печелят мъжките сърца.

Близнаци

Изкусителна, различна и интересна. Тези жени са много магнетични и красиви и никога не са достъпни, макар да са много общителни и отпуснати с непознати. Жените близнаци умеят да водят дълги разговори на почти всякаква тема и винаги слушат с интерес историите на мъжете. Те освен с красота, завъртат ума на мъжете и с интелект.

Дева

Грациозна, съблазнителна и секси. Мъжете се чувстват напълно безсилни и беззащититни пред жените дева. Девите държат на външния си вид и са високо интелигентни, с лекота омайват мъжете. Те са интересни личности и красотата им е по-нестандартна. Класата, която показват във всяко свое движение, не може да остане скрита от погледите на противоположния пол.

Водолей

Грижовна, красива и невероятно отговорна. Жената водолей е онази жена, за която си мечтае всеки мъж. Тя не е от тези жени, които непрекъснато се тревожат за външния си вид, защото имат прекрасни естествени черти. Мъжете си мечтаят за красива, добра и вярна жена до себе си и усещат, че могат да я открият точно в тях

Идеална жена няма! Но има такава, която ще е идеална за някого…

Източник: vchas.net