Писмо на Брад Пит до Анджелина, което разплака света!

4
Добави коментар
boleyn
boleyn

Актьорът написа разтърсващо писмо до съпругата си Анджелина Джоли, в което описва трудностите през които са преминали и любовта си към нея.

„Жена ми се разболя. Тя беше постоянно нервна, заради проблеми в работата, неуспехи в личния живот, проблеми с децата. Тя загуби 15 килограма – тежеше около 40, а е само на 35 години.

Стопи се, постоянно плачеше и беше разочарована от всичко и от всички. Нищо не я радваше, постоянно я болеше главата, сърцето, нервите в гръбначния стълб и ребрата. Спеше лошо, не можеше да мигне по цели нощи и на сутринта беше уморена. Връзката ни беше на ръба. Красотата й си отиваше, появиха се торбички под очите й, тя се отпусна и спря да се грижи за себе си. Отказваше да се снима във филми. Аз изгубих надежда и мислех,че скоро ще се разделим… Но после реших да действам. Та аз имам най-красивата жена в целия свят.

Тя е идеал на повече от половината мъже и жени на земята, а на мен ми е позволила да спя до нея и да я прегръщам всяка нощ. Започнах да я засипвам с цветя, целувки и комплименти. Правех й изненади, и й се радвах във всеки един момент. Правех й подаръци и живеех заради нея. Говорех на хората само за нея. Възхвалявах я пред моите и общите ни приятели. Няма да повярвате – но тя разцъфна.

Стана по-красива, отколкото беше преди. Качи тегло, престана да нервничи и ме целуваше по-силно, отколкото по-рано. Аз дори не знаех, че тя може да целува така.

И разбрах едно: Жената е отражение на мъжа и ако я обичаш до безумие, тя ще ти отвърне със същото!“

* Всъщност това съвсем не са думи на Брад Пит, а поредната интернет легенда. Не е съвсем ясно кой е авторът, но това писмо го има от години, просто в един момент, покрай новината за двойната мастектомия на Анджелина Джоли, редица знайни и незнайни блогъри от цял свят решават да го припишат на Брад Пит.

Все пак този текст е уникален – независимо дали е Анджелина Джоли или съседката от първия етаж, всяка жена разцъфва като цвете под грижите на любимия си. Да обърнем внимание на това послание!

източник: dama.bg

Вижте още: ПРОЩАЛНО ПИСМО ОТ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.