NIVEA Нежен измиващ лосион и Слънцезащитен крем + подарък

2
Добави коментар
Kidaland
Kidaland

Пакета включва:

NIVEA Нежен измиващ лосион 500 mlNIVEA Слънцезащитен крем със SPF 30Подарък NIVEA Лигавник и NIVEA Химикалка

Офертата е в сила от 08.06.2015 до 14.06.2015 г.

 

NIVEA Нежен измиващ лосион 500 ml нежно измива като чиста вода и се грижи за деликатните кожа и коса на бебето. Специално разработена формула за чувствителните бебешки очи. Измиващият лосион е изключително подходящ за къпане и може да се използва и за измиване на бебешката коса. Със специално подбрани съставки, които правят лесно разресването на бебешката коса. Нежната формула е екстракт от невен и без сапун предпазва бебешката кожа от изсушаване. Оставя кожата и косата чисти, меки и гладки.

Доказана експертност на NIVEA Baby в грижата за кожата на бебето:

Без сапунБез алкохол и оцветителиПодходящ за къпане на цялото тяло включително и косата  С неутрално за кожата pHРазработен съвместно с дерматолози и педиатри  Съвместимостта с кожата е клинично и дерматологично одобренаНежен към очитеСпециална формула, която не причинява сълзи

 

NIVEA Слънцезащитен крем със SPF 30 дава надеждна и сигурна защита за чувствителната бебешка кожа срещу изгаряне и увреждания, причинени от UV лъчите.

Високо ефективната UV-филтърна система със съдържание на минерални филтри и специален защитен комплекс с Витамин Е образува защитен слой върху особено чувствителната към слънце бебешка кожа и намалява риска от алергии, причинени от UV-лъчите. Подхранващата формула с пантенол е с доказана поносимост от кожата и активно я хидратира.

Доказана експертиза в грижата за кожата от NIVEA Baby:

Без химически филтри Без ароматБез алкохол и оцветителиДерматологично доказана съвместимост с кожатаUV-филтърна система с минерални филтриМного висока UV защита с UVA/UVB филтърна системаЗащитен комплекс с витамини, намалява риска от вреди, причинени от UV лъчите Хипоалергенен, намалява риска от алергииДълготрайна водоустойчивост75 ml