Дневен хороскоп за понеделник, 8 юни 2015

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Обичате спокойствието, а днешният ден ще бъде всичко друго, но не и спокоен. Твърде много напрежение се струпва върху вас и не знаете как да се справите със ситуацията. Поемете дълбоко въздух и се отпуснете!

Телец Особено чувствителни сте на тема „лични емоции и чувства”. Не обичате да разкривате себе си пред другите и днес любопитството на околните ще ви раздразни и огорчи. Дръжте главата си високо вдигната и не обръщайте внимание на злосторници.

Близнаци Здравословното ви състояние е особено крехко през целия ден. Изпитвате дискомфорт и не сте наясно на какво се дължи това. Най-добре посетете личния си лекар, за да разсеете всички съмнения.

Рак Очаквате появата на нещо хубаво през днешния ден, но то така и няма да се случи. Не залагайте надеждите си на неща, които не са сигурни. Накрая оставате разочаровани.

Лъв Спортът е новият приоритет за вас. Взели сте решение, че здрав дух означава здраво тяло и се придържате към избора си. Поели сте по правилния път – продължавайте да вървите!

Дева Обикновено не се впечатлявате от хорските забележки и лоши погледи. Днес обаче ще получите такива от ваш близък човек и това силно ще ви жегне.

Везни Имате много задължения на работното си място. Добре е да се заемете с тях веднага, а не са ги оставяте за ранния следобед. Тогава може да изникне нещо друго.

Скорпион Учудени сте от спокойствието си. Запазвате хладнокръвие в ситуация, в която друг път бихте се паникьосали. Запазете баланса в поведението си, за да преминете през тежкото изпитание.

Стрелец Днес ще получите неочаквано предложение, което силно ви примамва. Изкушавате се, но трябва да имате предвид, че нещата понякога изглеждат по-розови, отколкото всъщност са.

Козирог Половинката ви ще ви зарадва с подарък, който изобщо не сте очаквали. Милите жестове, правени без повод, са най-истинското доказтелство за искрената любов. Оценете ги!

Водолей Пестите усилията си, а би трябвало да дадете всичко от себе си в този момент. Сами преценявате какво е най-важно за вас. Но не оставяйте на обстоятелствата да ви „водят за носа”.

Риби Сутринта е напрегната, но следобедът идва, за да премахне стреса от деня ви. Най-накрая ще ви се отдаде възможност да разпуснете и да си починете, дори за кратко време. Възползвайте се.