Конкурси всякакви: Спечелете 4 Sony PSP, 8 чифта слушалки, 20 ръчни часовника и 40 кашона Kubeti

1
Добави коментар

Краен срок – 5 юли 2015

За участие в Играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com и да харесат Facebook страницата на Kubeti.

Участниците трябва да приемат приложението на играта чрез натискане на специалния бутон за целта, който се появява в Приложението. С приемане на Приложението, данните от фейсбук профила на участниците /име, с което са се регистрирали и и-мейл адрес/ стават достъпни за Организатора и той може да ги използва за връзка с тях.

След приемане на Приложението се показват стъпките, които участниците трябва да следват, за да се включат в Играта. За да участват в Играта участниците трябва да създадат свой емотикон като изберат един от трите цвята кубчета- розов, кафяв или бял. След избор на кубче Приложението позволява на участниците да изберат лице, аксесоари и движения на своя емотикон. След създаването на емотикона Приложението позволява на участниците да отговорят на поставения въпрос, използвайки създадения от тях емотикон. Отговорът на въпроса не е задължителен за участие в играта.