Какво искат зодиите

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Ето какво трябва да знаете за партньора Ви.

Овенът е зодията, която държи на искреността. Не правете грешката да ги лъжите, трудно ще Ви простят. Хора родени под този знак са крайни и строги.

Телецът е зодията на нежността и романтиката. В никакъв случай не се дръжте грубо с него, иначе ще го загубите завинаги. Телецът би Ви напуснал заради арогантността и липсата на възпитание.

Близнаците са в постоянна комуникация с партньора си, добре да поддържате винаги някакъв разговор с тях. Старайте се да поддържате разговора, сигурна съм, че няма да Ви е трудно, защото с тях можете да си говорите за всичко.

Раците са семейната зодия. Те са винаги сериозни, но и много раними. Държат много на партньора си и на неговата вярност. Те се нуждаят от силно внимание и нежност и ако получат желаното, се отплащат двойно. Имат нужда от закрила.

Лъвът иска винаги да е под прожекторите. Той е изключително сводолюбив и държи много на свободата си. За да поддържате интереса му, ще е нужна бурна страст.

Девата е зодията, която се нуждае от доброта и искреност. На нея не ѝ трябва друго освен подкрепа и разбиране. За да я спечелите ще трябва да гледате през нейните очи.

Везните се чувстват добре, когато около тях има мир и хармония. Те трудно се влюбват, но ако това се случи ще получите най-незабравимите усещания. Любовта на везните е най-сладката. Те ценят откритите взаимоотношение, но само от страна партньора им.

Скорпиона е страстна и изпълнена с емоции зодия. Тя трудно се обвързва, но ако това се случи, трябва да сте откровени с тях. Не си мислете да го лъжите, защото винаги разбира. Никога не отказвайте секс на скорпион, иначе ще го загубите.

Стрелецът цени щедростта, непринудеността и трудно правят компромиси със себе си в любовта. Те са авантюристи, но в любовта знаят как да бъдат коректни и да отдадат необходимото на половинката си.

Козирогът е много благодарна зодия. Ако успеете да го спечелите, той ще ви се отдаде изцяло и завинаги. Не обича хаоса и лудите забави. По-добре излезте на тихо и спокойно място, където да се любувате на нежна музика и скъпо вино.

Водолеят е много капризна зодия. За да го спечелите трябва да се откроявате от тълпата със забележителни качества и външност. За да просъществува любовта Ви ще трябва да поддържате непрекъснато усмивката му. Ако искате да го спечелите завинаги, експериментирайте в секса.
Рибите ценят деликатността и закрилата. Те са романтични натури. Тяхната любов се подхранва с умения за състрадателност и закрила. Ще са щастливи и ако ги дарявате с чести романтични изненади.