Малена – магазин за горнище бански костюм 75E 80E червено горнище на бански за голям бюст големи размери Alabama горнище бански

1
Добави коментар

Alabama горнище бански костюм твърда чашка без подплънки, подходящ за дами с голям бюст от всякаква възраст, произведен от френската марка за дамски бански костюми Мари Мейли/ Marie Meili. Горнището на банския костюм представлява горнище тип „тениска“/ T-shirt с матов червен цвят, което дава стабилна поддръжка, връзва се на врата с широки и комфортни презрамки, закопчаване на гърба. Тъканите, от които е изработен банският, са от висок клас, за да бъдат нежни и към най-нежната кожа. Горнището на този бански осигурява пълно оформяне на гърдите, между чашките има стабилна висока основа, която да не позволява при навеждане да се чувствате неудобно. 

Състав: 90% полиамид, 10% еластан

Продуктът е предназначен само за ръчно пране на 30 градуса ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.