Малена – магазин червен бански костюм половинки 75E 80E Marie Meili червен бански костюм от две части Alabama половинки бански

1
Добави коментар

Alabama горнище бански костюм твърда чашка без подплънки, подходящ за дами с голям бюст от всякаква възраст, произведено от френската марка за дамски бански костюми Мари Мейли/ Marie Meili. Горнището на банския костюм представлява горнищетип „тениска“/ T-shirt с матов червен цвят, което дава стабилна поддръжка, връзва се на врата с широки и комфортни презрамки, закопчаване на гърба. Тъканите, от които е изработен банският, са от висок клас, за да бъдат нежни и към най-нежната кожа. Горнището на този бански осигурява пълно оформяне на гърдите,между чашките има стабилна висока основа, която да не позволява при навеждане да се чувствате неудобно. 

Alabama долнище бански костюм боксер с нормална талия и изрязана бикини задна част, произведено от френската марка за женски бански костюми Marie Meili/ Мари Мейли. Благодарение на стегната предна част, коремът изглежда гладък и стегнат, а по-изрязаната задна част не позволява краката да изглеждат по-къси. Долнището на банския костюм е изработено така че да позволява свободни движения, обхваща цялостно дупето и има лека шик украса от лявата предна страна. 

Състав: 90% полиамид, 10% еластан

Продуктът е предназначен само за ръчно или машинно пране на 30 градуса ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.