Конструктор „Маша и Мечока“, стартер сет от 14,90 лв.

1
Добави коментар
Kidaland
Kidaland

Маша е весело и мило малко момиченце, което живее в къщичка до железопътната линия. Тя обича игрите, а най-много обича да си играе с нейният най-добър приятел – старият цирков мечок. Мечокът винаги се опитва да пази Маша от неприятности, но така често става неволна жертва на нейните пакости.

Конструкторите от серията PlayBIG Bloxx се прозвеждат в Европа и са направени от висококачествена пластмаса. Комбинирайки различните комплекти от серията PlayBIG Bloxx Маша и Мечокът децата могат да развихрят въображението си и да се забавляват с приключения в света на малката Маша.

Стартер сет конструкторите с лиценз на Маша и Мечокът, от серията PlayBIG Bloxx на BIG, са идеалният подарък за деца на възраст от 18 месеца до 5 години. Предлагат се четири различни модела. Всеки комплект може да бъде послва самостоятелно и се състои от 7 до 11 елемента.

Комплект Телевизорът на Мечокът – съдържа фигурка Мечокът, телевизор, шкаф и стол.Комплект Мармаладът на Маша – съдържа фигурка Маша, печка, 2 тенджери, 2 кафеварки и тухличка с илюстрация на ягода.Комплект Чаеното парти на Мечокът – съдържа фигурка Мечокът, маса, 2 стола и чаен сервиз.Комплект Слънчогледите на Маша – съдържа фигурка Маша, храст, 2 слънчогледа, зленена плочка трева.

Асортимент. Доставка според наличностите.