Майли Сайръс разкри пикантни подробности от интимния си живот

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

Майли Сайръс позира за сп. „Пейпър“ в компанията на прасенцето си и разказва за сексуалните си предпочитания

Още на 14 Майли Сайръс признала на майка си, че си пада и по жени. По онова време певицата все още играеше главната роля в популярния тийнейджърски сериал „Хана Монтана“.

Откровенията й са публикувани в летния брой на сп. „Пейпър“, за което преди време актова фотосесия засне и Ким Кардашиян.

Сега Майли позира на корицата в компанията на прасенцето си Бъба Сю, а вътре разказва за сексуалните си предпочитания – „в рамките на закона“. Отворена съм за всичко, стига да има взаимно съгласие, да не включва животно и всички да са пълнолетни, споделя 22-годишната Сайръс.

„Казах й, че харесвам жените по различен начин, и тя ме попита какво означава това. Отвърнах й: „Така, както обичам момчета“ – разказва Майли за неудобния разговор с майка си Тиш и допълва: – Беше й толкова трудно да ме разбере. Не искаше хората да ме съдят, не искаше да отида в ада. Но тя вярва в мен повече, отколкото вярва във всеки Господ. Просто я помолих да ме приеме каквато съм. И тя го стори.“

Четете още: Как да счупим интернета: Ким Кардашиян

Сериалът „Хана Монтана“, продукция на „Дисни“, вървеше между 2006 и 2011 г. и завърши с пълнолетието на звездата. След края му Майли се отдаде на музикалната си кариера и изгради скандален имидж, заради който я определиха като „новата Мадона„.

Тя имаше дългогодишна връзка с актьора Лиъм Хемсуърт, а напоследък ходеше със сина на Арнолд Шварценегер – Патрик.

Мадона (вляво) се включи в акустичния концерт на Майли Сайръс от поредицата на MTV Unplugged, записан през януари 2014. Двете делиха сцената в идентични каубойски костюми и съответните шапки, за да изпеят заедно комбинация от Don’t Tell Me на Мадона и We Can’t Stop на Майли.

Източник: bulevard.bg