Призмени Очила за Четене и Гледане на Телевизия

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

 Доставката се извършва с Куриерска фирма Еконт или Спиди.

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: двете ви Имена, офис на Еконт или Спиди или адрес за доставка, Телефон за контакти, Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена. Може да заявите поръчката си тук с обцията за поръчка, също на телефон 0876040312, на вайбер към този телефон

……………………………………………………………………………………..

Представяме на вашето внимание призмови очила Rest & Vision. С тяхна помощ ще избегнете неприятното изкривяване при гледане на телевизия, четене на книги или когато работите на любимия си смартфон или таблет. Aхроматичните минерални лещи с анти-рефлексно действие, с които са снабдени очилата, ще изчистят картината и ще избегнете неприятната умора на очите, когато четете продължително.

Посредством ергономичния дизайн няма да ги усещате и в крайна сметка ще забравите, че са на главата ви, просто ще се наслаждавате на комфорт и удобство.

Rest & Vision са изработени от подсилена полиамидна основа, което значи, че ще им се наслаждавате изключително дълго време.

Характеристики:

    Ясна и чиста картина;    Картина на 90º;    Aхроматични минерални лещи с анти-рефлексно действие;    Подсилена полиамидна основа;