АСА Оферта за: Електрическа професионална четка за боядисване на коса

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

Доставката се извършва с Куриерска фирма Еконт или Спиди.

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, офис на Еконт или Спиди или адрес за доставка, Телефон за контакти. Може да заявите поръчката си на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion

 ………………………………………………………………………………..

Професионална четка за боядисване на коса

Ако обичате да променяте цвета на косата си доста често или просто се боядисвате периодично, сега можете да го направите професионално съвсем сами у дома с новата безжична електрическа четка за боядисване на коса.

С безжичната четка за оцветяване на косата ще се боядисате лесно, бързо и професионално! Ще го направите у дома, ще спестите време и пари, а резултатите ще са повече от чудесни!

С тази модерна четка за коса ще успеете съвсем сами да боядисате косата си от корените до върха с прецизност и ще получите съвършени резултати като в професионален фризьорски салон.

Равномерно разпределя любимия цвят върху косата ви – лесно, бързо и безопасно!

Работи с 2 x AA батерии (не са включени)

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: трите ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката (или офис на Еконт Експрес във вашият град), Телефон за контакти, Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена.

Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion

Виж още оферти:

www.asafashion.org

www.asafashion.com

www.asafashion.in