Ученическото детско бюро moll Runner Compact е идеалното решения за детско обзавеждане на малки детски стаи.

1
Добави коментар
moll.bg
moll.bg

Спиране от производство – ФИНАЛНА ПРОМОЦИЯ – ДО 27.06.2015 г.

С компактния си размер и вградените функционалности на ергономичните бюра moll, то осигурява правилна ергономична стойка за децата от 1-ви до 12-ти клас. 

Бюрото е произведено е в Германия и със защитени сертификати за Ергономия, Екология, Безопасност.

Детското бюро moll Runner Compact е с дължина 91 см и дълбочина 70 см.

Ученическото бюро moll Runner Compact е с 5 гаранция, което е ясен показател за качеството на изработката и надеждността му.

Като всяко ученическо ергономично бюро от серията basic на moll Funktionsmöbel GmbH , бюрото moll Runner Compact e с повдигащ се до 30º  плот, осигуряващ правилната ергономична позиция на ръцете при писане, рисуване и четене. Плотът е с интегрирана патентована система за блокиране и предпазване от внезапно падане.

Детското бюро moll Runner compact се предлага в 4 цвята – бял, бук, явор и орех и може да се награжда допълнително с много надстройки.

То е сертифицирано, препоръчано и одобрено от Aktion Gesunder Rücken e.V.  (Обединение за здрав гръб) съвместно с двете най-големи Асоциации за превенция на гръбначните изкривявания в училище в Германия – Bundersvarband der deutschen Rückenschulen e.V. и Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V.