Хакерът, който разби сървърите на НАСА направи исторически нови разкрития! /СТРОГО СЕКРЕТНИ СНИМКИ/

13
Добави коментар

Този мъж нанесе жесток удар на НАСА! Неговото име е Гари Маккинън, и той е бивш служител на агенцията. Гари използва хакерските си умения и вътрешната информация, която е имал за сигурността на сървъритена НАСА за да проникне за кратък период отвремев засекретени архиви!

Гари проникнал в папка със строго секретни снимки, и копирал каквото може за краткият прозорец който имал! Някои от тези снимки са били в подпапка озаглавена „Некатегоризирани извънземни посетители“ , което само по себе си говори, че има и такива, които са категоризирани! От десетилетия се твърди, че НАСА знае истината за извънземните и я скрива от човечеството, а материалите, които Гари е успял да измъкне го доказват! Ето някои от невероятните снимки:

Тези снимки показват нещо невероятно!

 

Александър Казанцев, руски автор на научно-фантастични книги, веднъж е казал, че мистериозен „непознат“ сателит наречен „Черния принц“ обикаля Земята. Той е вярвал, че обектът може да е с извънземен произход. Някои хора, включително учени са обърнали внимание на хипотезата му.

 

Американският астрофизик Роналд Брейсуел е първият който взема хипотезата на сериозно. През 1960 той публикува изследване включващо и данни от конкретни радио емисии. В данните имало странни феномени, според учения те са причинени от опитите на сателита да осъществи контакт с жителите на Земята.

 

Според Брейсуел, тази сонда е около планетата от много време и ще „върне отговор“, ако ние проявим интерес. Но това ще стане след определен период (200 години) на политическа стабилност на Земята и неизчезващ интерес от няколко поколения. След това, сондата ще се свърже с нейния контролен център и може би ще предостави полезна информация на хората. Може би ще се присъединим към група цивилизации общуващи по между си от дълго време.

 

Стивън Слейтън, любител астроном от Аризона, съобщава за „Черния принц“ през 1958. Докато гледал Луната през своя телескоп, той видял да преминава с голяма скорост тъмен обект със сферична форма.

 

Военните изискали информация за траекторията на обекта от Слейтън. Военните не успели да намерят нищо. Предположили, че астрономът просто е видял метеорит преминаващ пред Луната.

 

Съобщения от град Горки отново възвърнали интереса към обекта 20 години по-късно. Местен астроном засякъл странен обект докато тествал нова суперчувствителна апаратура. Този обект имал температура от 200 градуса по целзий.

 

Военният експерт от САЩ – Том Ериксон публикувал своите собствени заключения 10 години по-късно. Той считал, че обектът не може да бъде засечен от радар, защото е покрит с боя на графитна основа. Една година по-късно, американски комуникационен сателит внезапно изчезва. Той се е движел по орбита близка до предполагаемата орбита на „Черния принц“.

 

През февруари 1962, астронавтът Джон Глен е видял три НЛО в близост до собствения кораб. От тогава НЛО се появяват при почти всички космически мисии.

 

 

През 1978 руският космонавт Юри Романенко казва, че заедно с Георги Гречко е видял обект да преследва техния „Съюз-6“. По-късно космонавтът променя твърденията си и казва, че това е бил космически боклук.

 

През август 1978, четирима човека от съвместна руско-германска мисия виждат друг странен обект. Те обаче не дават повече подробности за това, което са видели.

 

Освен тези снимки, Гари е успял да се докопа и до други доказателства за потулването на велики истини за нашия свят:

 

 

 

 

 

Тук виждаме, това,което изглежда като изумителна подводна пирамида!

 

 

 

 

Сигурно сте чували теорията, че светът е бил населяван от гиганти в древността. Тези снимки го доказват!

 

 

 

 

 

Има сериозна теория, че земята е куха и вътрешността и е населена от високо развита цивилизация, която не иска да има нищо общо с повърхността. Според теорията на двата полюса на земята има гигантски дупки, които водят до вътрешността. Правителствата пазят този факт в пълна тайна от населението, но тези снимки показват истината за Северния и Южния полюс!

 

 

Какво по дяволите се случва тук! Забележете сферичните обекти в ляво!

 

 

 

Дали това не е тайна база!?

 

Другото изумително нещо, на което Гари се е натъкнал са Excell файлове озаглавени: „списък с извънземните служители на наса“, както и описание на военна и космическа техника, за която никой никога не е чувал!

 

Точно преди да източи файловете, специалистите по сигурност на НАСА надушват Гари и връзката е прекъсната!

 

Този хакер нанесе жесток удар на машината за лъжи НАСА! Кога ли ще кажат истината!? 

 

 

 

/Bradva.BG