Разберете сега какъв сте, според месеца, в който сте роден!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Начинът е чрез приложението на супер якия и забавен сайт IgraiGo.com- „Какъв си според месеца, в който си роден?“. Това приложение, само за секунди, ще Ви разкрие какъв точно е Вашият характер, според месеца в който сте роден и името Ви. А, ако искате можете да попитате и за някой Ваш близък или приятел, за да сте наясно какъв точно е неговият характер и какви са отличителните черти на хората, родени през съответния месец от годината.

В IgraiGo.com можете да се позабавлявате и с останалите супер забавни приложения, яки статуси, тестове, от които да научите доста интересни неща за Вас, самите,и заобикалящите Ви хора и уникални игри, чрез които да печелите допълнителни точки. А, който печели точки има реален шанс да се включи и в играта на IgraiGo.com. С нея Вие можете да печелите уникални награди, включително и парични, а сега голямата награда за по-зарибените по виртуалните игри е уникален таблет „Lenovo“.

За да разберете условията на играта трябва само да прочетете внимателно правилата и да прецените сами за себе си, дали Ви се играе. А правилата можете да откриете ТУК!