На суинг клуб с приятелката ми

1
Добави коментар

Не мога да кажа, че съм бил особено заинтересован от суинг клубовете, най-вече защото в съзнанието ми суинг клубовете са запазена територия за старите, отчаяни и отпуснати руски мафиоти със златни зъби, заобиколени от застаряващи увиснали семейни двойки и евтини проститутки.
За моя голяма изненада, обаче дойде оферта от приятелката ми, която е посещавала суинг клуб няколко години преди да се срещнем и установила, че е доста забавно.Първоначално леко се стреснах и не реагирах, но започнах да се замислям над въпроса.Няколко дни по-късно бяхме в един клуб с няколко приятели до ранните часове на деня. Около три часа сутринта, след прилично количество алкохол, добих смелост и прошепнах в ухото на приятелката си : „Мисля, че е време да вървим.“
Оставихме подпииналата компания без много обяснения и скочихме в първото такси.Двадесетина минути по-късно вече бяхме в покрайнините на планината около Барселона и не след дълго се озовахме на паркинга на красиво имение.Докато минавахме през портите, добре облечен мъж на около четиредесет излезе пред парадния вход в компанията на две изключително красиви жени.Трябва да призная, че още преди да потеглим за хедоничното ни парти имах известни притеснения за облеклото си, като още с влизането съмненията ми се оказаха основателни.В сравнение с всички останали присъстващи, аз изглеждах като клошар в лежерните ми бермуди и разгърдената ми риза. Всички останали бяха стилно облечени . Бляскавата жена, която ни посрещна обясни любезно, че шортите ми са напълно против правилника за облекло, но тъй като това беше първият ми път, само този път, те бяха готови да ме пуснат.
Заплатихме 55евро входна такса, в която имаше и 4 включени напитки. Мъже се допускат в клуба само ако са придръжени от жена, докато сами жени се допускат безприпятствено.Първоначално ни заведоха на обиколка из всички различни помещения – сградата включваше дискотека (пълна с голи хора) ; басейн (също пълен с голи хора), който не посетихме, тъй като приятелката ми не искаше да се плацика в басейн пълен със сперматозоиди ; няколко огромни стай с легла тип кинг сайз.; кино ( в което се прожектира само порно и тераса, която предположих, че била еквивалент на чил-аут зона в нощен клуб.Правилата бяха ясни : вещите ни трябва да бъдат оставени на съхранение на входа, където получихме хавлии и джапанки . Двойката не бива да се разделя по време на купона, но се оказа че това не се спазва много много.
След като преминахме през първи стъпки, пихме по едно питие и се разходихме да огледаме на около, като се опитвахме постепенно да се климатизираме към всичко, което се случва наоколо.След около 20 минути свикнахме с обстановката и решихме да отидем в една от стаите . Озовахме се в помещение с приглушена светлина, като около нас имаше към 20 души в най-различни секс пози.Музиката беше в стил чил аут, като на нейния фон се чуваха многобройно звуци и въздишки, характерни за сексуалната игра.Открихме едно свободно кътче и се захванахме за работа! Вече бяхме силно силно разгорещени и в рамките на няколко минути двойката ни се превърна в малка група и то с неописуема лекато и плавност.
Правилата бяха разяснени още при влизането в имението. Трябва винаги да питаш за разрешение набелязаната двойка ако искаш да правиш секс с нея, като евентуалният отказ трябва да бъде уважаван . Но разбира се, в тази обстановка и в разгара на оргията „не“ не фигурира в речника на повечето посетители.С дискретен, но ясен жест, един човек ми поиска разрешение да се доближи до приятелката ми .Преди да успея да напомня да използва презерватив, той ми показа, че вече има един в ръката си . Приятелката ми застана на задна прашка и докато непознатия господин проникваше в нея, аз хванах главата и с подканата да ми духа. Нещата се случваха много естествено и неподравено и в даден момент изгубихме представа за време и пространство.
Не след дълго правех секс с други дами и изгубих моята приятелка от поглед. Бях се озовал в друг ъгъл с две жени, докато приятелката ми беше в компанията на двама млади мъже.По-късно я заварих в друга стая да задоволява орално някакъв друг човек, а аз от своя страна реших да задоволя нея орално, докато различни ръце ни докосваха навсякъде. След мощен оргазъм тя стана и пожела да отидем да изпием по едно питие.
Взехме си почивка на терасата и изпушихме по една цигара, докато обсъждахме щурото и нетипично сексуално изживяване, като помежду ни нямаше никаква ревност.Като събрахме малко сили решихме да отидем в киното, където правихме бурен секс с друга двойка. Както с тях така и с другите двойки не си разделяхме нито дума, но по странен начин се разбирахме доста добре.
След като приключихме с тях, отидохме на окончателна обиколка на къщата и в крайна сметка решихме да си ходим, тъй като беше запознало да се съмва. Прибрахме се у дома доволни и разтоварени. Все още развълнувани изпихме по едно питие и след тово отново се чукахме до тотално изтощение.